Ebys sertifika görünmüyor

Kodla Büyü

Btrhocamm

Site Gezgini
Merhaba Windows 11 okul bilgisayarimiz bu son güncelleme ile belgenet 63 sürücünü indirdik. Öncesinde olan programi kaldırdım Türksat klasörünü sildim. Sonra yükledim olmadı. Baştan yapayım dedim herşeyi. Bu seferde de Türksat yazan kısım program files da yok. Ve sertika görünmüyor. Ne yapmsliyim
1000175490.webp

merhaba hocam,
şöyle bir yazı geldi wp'tan:

ÖNEMLİ DUYURU: Belgenet İmza Servisi Güncellemesi (v1.63) ve İmza Hataları Hakkında

Değerli Müdürlerimiz,

Belgenet İmza Servisi’nin 1.63 versiyonu yayınlanmıştır. E-imza işlemlerinizin kesintisiz devam edebilmesi ve yaşanan teknik aksaklıkların çözülmesi için lütfen aşağıdaki adımları dikkatle uygulayınız:

⏱️ Son Kurulum Tarihi ve Kritik Uyarı
Güncelleme kurulumlarının en geç bugün (01.06.2026) tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Bu tarihten itibaren yeni API lisansına geçiş yapılacağı için eski sürümlerle e-imzalama işlemi kesinlikle yapılamayacaktır.

❌ Sık Karşılaşılan İmza Hataları ve Çözümü
İmza aşamasında sıkça karşılaşılan;

⚠️ "Ek PDF'ye çevrilememiştir"

⚠️ "E-imza servisine ulaşılamıyor"

gibi hataları alan kullanıcılarımızın acilen aşağıdaki işlemi yapması gerekmektedir:

👉 ebysportal.meb.gov.tr adresine giriş yapınız.
👉 Sitede yer alan "EBYS Katılımsız" bölümündeki güncel dosyayı bilgisayarınıza indirerek kurulumu tamamlayınız.

⚙️ Katılımsız Program Kullananlar İçin Not
Merkezi EBYS katılımsız program güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak olup, daha önce katılımsız programı kurmuş ve hata almayan kullanıcılara güncelleme otomatik olarak gelecektir.

Ancak yukarıdaki hatalarla karşılaşanların otomatik güncellemeyi beklemeden ebysportal.meb.gov.tr üzerinden manuel kurulum yapması önem arz etmektedir.

İş ve işlemlerinizin aksamaması adına gerekli kontrolleri hassasiyetle yapmanızı rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Hocam bu videoda anlatığı şekilde kaldırıp yenien temiz bir kurulum problemini çözebilir. Ben önceki güncellemelerde sizin belittiğiniz şekilde bir hatayı bu videodakileri sırasıyla yaparak çözmüştüm.

Hocam bu videoda anlatığı şekilde kaldırıp yenien temiz bir kurulum problemini çözebilir. Ben önceki güncellemelerde sizin belittiğiniz şekilde bir hatayı bu videodakileri sırasıyla yaparak çözmüştüm.

Bu videoyu dinlemeye çalıştım hocam az çok dediği şeyleri hep yaptım olmuyor. Türksat görünmüyor bu sefer de program listesinde

Değerli arkadaşlar. Eğer kart okuyucu eskiyse t38 olanlardan ve kart yenilenmiş ise kartın arka tarafında bir çıkıntı kalıyor, o çıkıntıyı falçatayla düz bir hale getirdim ve sorun çözüldü. Bilgilerinize. Desiğim gibi eski kart okuyucuya yeni kart takılması durumunda kullanılabilir.

Merhaba Windows 11 okul bilgisayarimiz bu son güncelleme ile belgenet 63 sürücünü indirdik. Öncesinde olan programi kaldırdım Türksat klasörünü sildim. Sonra yükledim olmadı. Baştan yapayım dedim herşeyi. Bu seferde de Türksat yazan kısım program files da yok. Ve sertika görünmüyor. Ne yapmsliyimEkli dosyayı görüntüle 82517
Yukarıda yazılanlar doğru. Ama en temiz ve garanti çözümü yazıyorum:

1. revo uninstaller portable tarzı bir program ile eimza, Turksat, java, akia,arksigner vb bütün programları silin ve kayıt defteri, ve artık dosya temizliğini yapın. (Revo uninstaller programı kaldırdıktan sonra kendisi soruyor yapayım mı diye)

2. Bilgisayarı yeniden başlatın.

3. Aşağıdaki dosyayı indirip arşivden çıkarın ve kurun.

4. Bilgisayarı yeniden başlatın.

5. Eimza çalışıyor olmalı artık. çalışmıyorsa eğer internet Tarayıcı önbelleğini revo uninstaller temizleyin. Kesinlikle çalışacaktır artık.

ilksms
Geri