Ebys kurulum

Kodla Büyü

Türksat Eimza Servisi Kurma İşlemi​

BELGENET EİMZA SERVİSİ KURULUMU​

Bilgisayarınızda Belgenet E-İmza Servisinin çalışması için Java 8 üstü herhangi bir sürümün yüklü olması gerekmektedir. Eğer bilgisayarınızda Java 8 ve üzeri sürüm yüklü değil ise öncelikle;​

32 Bit işletim sistemi kullanıyorsanız Java 32 Bit sürümü aşağıdan yükleyerek Eimza servis kurulumunu çalıştırınız.​

64 Bit İşletim sistemi kullanıyorsanız Javanın 32 Bit ve 64 Bit sürümünü yüklemeniz tavsiye edilir.​

Bilgisayarınızda Java yüklü ise sadece Eimza Servis kurulum programını çalıştırmanız yeterlidir.​

Eimza ve Tarayıcı Servisi Kurulum dosyası

Java 8_391 32 Bit

Java 8_391 64 Bit

Eimza ve Tarayıcı Servisi Kurulum dosyası birde böyle bir sistem var bunu deneyin arkadaşlar kullanırken dikkat edin kurulum yaparken tarayıcı vs kapatıyor.

Ekli dosyalar

• 04233349_20240504_230213.webp
    04233349_20240504_230213.webp
    4.8 KB · Görüntüleme: 178
hata.webp

Merhabalar herkese
Pc de hiç bir değişiklik olmamasına rağmen şu ekrandan kurtulamadım, birkaç gündür bu şekilde , önerisi olan var mı

Ekli dosyayı görüntüle 76598

Merhabalar herkese
Pc de hiç bir değişiklik olmamasına rağmen şu ekrandan kurtulamadım, birkaç gündür bu şekilde , önerisi olan var

Burada bir çözüm sunulmuş, deneyebilirsiniz hocam.

Wn 7 kullanıyorum chrome sürümü 109.0.5414.120 . sadece http yi https yaptım. giriş yapabiliyorum. verileri silmeye gerek yok .

Bir türlü kuramadım. Bu hatayı alan veya aşabilen var mıdır?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-08-26 112210.webp
    Ekran görüntüsü 2024-08-26 112210.webp
    6.3 KB · Görüntüleme: 139
Belgenet İmza Servisi Güncellemesi (1.63)

Belgenet İmza Servisinin 1.63 versiyonu yayınlanmış olup e-imza işlemlerinin kesintisiz devam edebilmesi için kurulumların en geç 01.06.2026 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu tarihten itibaren yeni API lisansına geçiş yapılacak olup, eski sürümlerle imzalama işlemi yapılamayacaktır.

EBYS katılımsız program güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak olup daha önce katılımsız programı kuranlara güncelleme otomatik gelecektir.

Belgenet İmza Servisinin 1.63 versiyonu yayınlanmış olup e-imza işlemlerinin kesintisiz devam edebilmesi için kurulumların en geç 01.06.2026 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu tarihten itibaren yeni API lisansına geçiş yapılacak olup, eski sürümlerle imzalama işlemi yapılamayacaktır.

EBYS katılımsız program güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak olup daha önce katılımsız programı kuranlara güncelleme otomatik gelecektir.

bugün yapalım dedik önceki sürümü kaldırdım. programfiles kısmından türksat dosyasının içini temizledik kurduk. ama imza kısmında müdür beyin ismi çıkmıyor.

programı göremedim ben ama sanki otomatik güncelleme olacak falan yazıyor ama

ilksms
Geri