thekanarya
Aktif Üye
Ebys kullanmak için bilgisayara kurulum yapmaya(DYS gibi) gerek var mı hocalarım? Ben gerek yok diye biliyorum ama bu konu da çok telefon geldi şüpheye düştüm açıkçası ben mi yanlış biliyorum diye.
chrome da ayarlarda, ayarları sıfırla yapınca (şifre, araç çubuğu ... silinmiyor) düzeliyorEBYS'ye sabahtan beri giriş yapamadık. sizde açılıyor mu acaba?
Windows 7 desteklemiyor dendi hocam. Bir değişiklik olmazsa win 7 de ebys kullanılamayacak.Win 7 ultimet'te EBYS açılmıyor. Aynı durumda olan varmı acaba. Chrome son sürüm olmalı diye bir yazı okumuştum. Chrome Win7 de desteğini sonlandırmıştı. Şuan sistemimde Chrome 109.0.5414.120 sürümü yüklü. Bundan olabilirmi.
hocam aynı sorunu yaşıyoruz bizde. Çözüm bulabildinizmiWin 7 ultimet'te EBYS açılmıyor. Aynı durumda olan varmı acaba. Chrome son sürüm olmalı diye bir yazı okumuştum. Chrome Win7 de desteğini sonlandırmıştı. Şuan sistemimde Chrome 109.0.5414.120 sürümü yüklü. Bundan olabilirmi.
Aynen şuan bende mozilladan ebys ye giremiyorum. Bir sürü şey denedim yine de girmiyor.mozillada ebys yi açamıyorum hocalarım fikri olan var mı?
Adres çubuğunun baş tarafına aşağıdaki gibi https:// eklerseniz firefoxdan girilebiliyor hocam.mozillada ebys yi açamıyorum hocalarım fikri olan var mı?