hocam 4mbit yaptılarutf8' Alıntı:Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı
hocam, aldığınız notları burada bizimle de paylaşırsanız çok makbue geçer, çünkü bizim okulda bugün ELEKTRİKLER kesildi tam izleyemedik, belki izleyemediğimiz yerden soru gelir değil mi ?? :lol:Eslivya' Alıntı:Anket olacak, rapor da istenecek dedi müdür yardımcımız. Notlar aldık biz, çok iyi dinledik.![]()
Nereden öğreniriz.Ben bizim okulun internet hızını 1mbit oarak biliyordum.4mbit hızı TTneT ten doğrulatmak mümkünmü? Yoksa bakanlığın tüm genel uygulamasımı?mutlu112' Alıntı:hocam 4mbit yaptılarutf8' Alıntı:Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı
GRİNGO' Alıntı:Nereden öğreniriz.Ben bizim okulun internet hızını 1mbit oarak biliyordum.4mbit hızı TTneT ten doğrulatmak mümkünmü? Yoksa bakanlığın tüm genel uygulamasımı?mutlu112' Alıntı:hocam 4mbit yaptılarutf8' Alıntı:Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı
utf8' Alıntı:Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı
:+1:volkantb' Alıntı:ne biri sunum notlarını mı paylaşacakmış :+1: