Ebanın sonunda raporum istenecek

Kodla Büyü

rose_tek

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uzaktan eğitimin sonunda rapor istenecek diyenler var doğru mu? Bilgisi olan var mı?arkadaşlar

Bugün okulda kimse seyretmemişti uzaktan eğitimi yarın anket var deyince toplanırlar laba :D

Anket olacak, rapor da istenecek dedi müdür yardımcımız. Notlar aldık biz, çok iyi dinledik. :D

Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı

ya arkadaşlar bakın elinizde rapor varsa örnek raporu burada yayınlayalım..arkadaşlar şşş please.. yayını iyi olan var kötu olan var lütfen ne yazacaksanız buraya yazında bize istifade edelım gerçekten dua ederler burda bu kadar adam var.. tayin işiniz için ALLAH yardımıcınız olsun. subaneke dinimiz amin.

biz 4mbit hızlarını hiç göremedik. Bırak eba yı zilemeyi normal zamanda dosya indir. sabır taşı çatlatır

Eslivya' Alıntı:
Anket olacak, rapor da istenecek dedi müdür yardımcımız. Notlar aldık biz, çok iyi dinledik. :D
hocam, aldığınız notları burada bizimle de paylaşırsanız çok makbue geçer, çünkü bizim okulda bugün ELEKTRİKLER kesildi tam izleyemedik, belki izleyemediğimiz yerden soru gelir değil mi ?? :lol:

mutlu112' Alıntı:
utf8' Alıntı:
Okula 1mbit hızında internet veriyorlar sonrada izleyebilirsen izle. Baktık olacak gibi değil yarıda kaldı
hocam 4mbit yaptılar
Nereden öğreniriz.Ben bizim okulun internet hızını 1mbit oarak biliyordum.4mbit hızı TTneT ten doğrulatmak mümkünmü? Yoksa bakanlığın tüm genel uygulamasımı?

GRİNGO' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
utf8' Alıntı:
hocam 4mbit yaptılar
Nereden öğreniriz.Ben bizim okulun internet hızını 1mbit oarak biliyordum.4mbit hızı TTneT ten doğrulatmak mümkünmü? Yoksa bakanlığın tüm genel uygulamasımı?

Adana'da telekom müdürlüğü tüm okulları 4 mbps yapmış otomatik olarak. Sanırım meb ile konuşup anlaştılar. Geçen hafta telekoma gittiğimde öğrendim. Ben 2 yıl önce dilekçe vermiştim telekoma 4 mbps olsun diye. 2 yıldır da 4 mbps olarak kullanıyoruz.

utf8' Alıntı:

duyurular madde 5
5- İnternet bağlantısında sıkıntı yaşamamak için Telekom İl Müdürlüğüne hattınızdaki
gürültünün azaltılması ve altyapınız kaldırdığı takdirde hızınızın 4 MBit’ e çıkarılması için
dilekçe veriniz.(Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların 4 MBit’ kadar olan
faturalarını Bakanlığımız karşılamaktadır.)

Rapor istendi mi kimseden? Bizi baştan bi sıkı tuttular, sonrasında normal hayata döndük. :lol:

Rapormu anketmi nereden giriş yaptınız arkadaşlar? Paylaşalım lütfen...

BBNET
Geri