EBA Yeni Arayüz Tanıtım Sunusu Varmı???

Kodla Büyü
:| hocalarım benden de sunum istediler. geçen sene de yapmıştım fakat eba bu çok şey değişmiş ve gerçekten ilk bakışta karışık geldi bana da öğrenci listesi görünmüyor mesela ben sunum yaparken bunu nasıl izah edeceğim?

hazırladım ama prezi bayağı büyük dosya... btr adına pano rehberliğini paylaşayım bari dedim onlar da okuldaki bilgisayarda kalmış. pzt paylaşayım panoyu
pano çalışması olarak
eba öğrenci griişini ve portaller kısmını anlattım zaten.

eba ders bölümü öğrenci içinde ücretsiz diye düşünmüştüm, ama bi sınıf tanımladım denemek için ödev gönderdim sınıfa, bi öğrenci şifresiyle giriş yaptım ödev var diye görünüyo oda tamam, ödeve tıklayınca "Bu vitt'e sahip değilsiniz satın almak için yönlendirilmek istermisiniz"" diye yazı çıkıyor. belki bi ihtimal öğrenci okuldaki internetten girerse meb hattı diye ödevler açılabilir onuda pazartesi okulda denerim. yok oradada açılmazsa bi anlamı yok zaten. öğrencilere gidin bunlara para ödeyin sonra ödevleri yapın demek doğru gelmedi bana.

feto23' Alıntı:
eba ders bölümü öğrenci içinde ücretsiz diye düşünmüştüm, ama bi sınıf tanımladım denemek için ödev gönderdim sınıfa, bi öğrenci şifresiyle giriş yaptım ödev var diye görünüyo oda tamam, ödeve tıklayınca "Bu vitt'e sahip değilsiniz satın almak için yönlendirilmek istermisiniz"" diye yazı çıkıyor. belki bi ihtimal öğrenci okuldaki internetten girerse meb hattı diye ödevler açılabilir onuda pazartesi okulda denerim. yok oradada açılmazsa bi anlamı yok zaten. öğrencilere gidin bunlara para ödeyin sonra ödevleri yapın demek doğru gelmedi bana.

Aynen hocam ben de kendi okulumda 5-6. sınıflara dersimde hevesle tanıttım. Öğrenci şifrelerini dağıttım giriş yaptık. Yapmaz olaydık hiçbir şey yok. Sadece 8. sınıflar için testler var o kadar. EBA DERS liseler için oluşturulmuş bir portal ortaokullar için pek bir şey yok maalesef umarım o da olur.

Ortaokullarda eba içerikleri açılmış arkadaşlar ben cuma günü fark ettim. Artık ödev göndermeler ve dosya paylaşımları aktif ilgilenenlere duyrulur

Ortaokulda görev yapıyorum. EBA derste öğrencilerimi seçiyorum şubeleri düzenliyorum fakat sadece 6. sınıf öğrencilerinin isimleri geliyor 5. ve 7. sınıf öğrencileri listelenmiyor bu neden kaynaklanıyor acaba

EBA Ders hala yapım aşamasında tam anlamıyla bitmiş değil, çalışmalar devam ettiği için zaman zaman aksaklıklar olabiliyor.

arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama
EBA tanıtımını çok şükür tamamladık, biz okulları tek tek dolandık sizler nasıl yaptınız acaba (öğretmenler mi geldi?)
Birde bu iş sonunda bir ek ders alabiliyor muyuz?
NOT: Okulda BTR'yim İlçede merkezinde tek olduğum için iş bana kaldı.

http://1drv.ms/22Q54r5

Forumda verilen ve başka yerlerde bulduğum "6 eba sunumu + öğretmen etkinlik örneği + öğretmen tanıtım sonuç tutanağı + Eba broşür" 'u Onedrive' a ekledim. İsteyen izleyip beğendiğini indirebilir.

hiboz' Alıntı:
http://1drv.ms/22Q54r5

Forumda verilen ve başka yerlerde bulduğum "6 eba sunumu + öğretmen etkinlik örneği + öğretmen tanıtım sonuç tutanağı + Eba broşür" 'u Onedrive' a ekledim. İsteyen izleyip beğendiğini indirebilir.

Teşekkürler Hocam çok güzel düşünmüşsünüz ;);)

BBNET
Geri