EBA Yeni Arayüz Tanıtım Sunusu Varmı???

Kodla Büyü

abbaskara

Aktif Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz ki eba arayüzünü değiştirdi.
İl mem bize tüm öğretmenlere tanıtım yapmamızı istedi, resmi olarak.
Fatih projelerindeki eba tanıtım materyalleride eski arayüz için. Yeni arayüze ilişkin bir sunu yada video varmı acaba elinizde.

Valla sunum yapmak projenin mantığına ters diye uygulamalı anlatıyorum.
Bence uygun bir ortamda uygulamalı göstermek gerek. Sürekli birşeyler değişiyor sunular 1 haftada eskiyor konu eba olunca...

bende uygulamalı göstereceğimde bu öğretmenler sınıflar bazında grupları nasıl oluşturuyorlar. mesela bir sınıfa tarama testi yaptırmak istiyorsunuz veya ödev vermek istiyorsunuz. Sınıfları acaba e-okuldan otomatik olarak mı alıyor. Artı öğrenciler nasıl giriş yapacaklar

uygulamalı gösterin.. mesla videoları vs canlı canlı göserin. Portaller (eski e-içerik) açın.. gönüllü bir öğretmen seçip onun adına morpa, okulistik, işler kitap vs.. 3-5 tanesi girin.. eba dosyalara bir-iki dosya attırın..(küçük olsun), phed'e bağlayın..

Anlatmaya başlamadan önce "açık büfe kahvaltı-yemek " örneğini verin. Ben size tüm malzemeleri kısa bir şekilde tanıtacağım, Hepsini kullanmanız zaten çok zor...beğendiğinizi alıp kullanacaksınız. Öğrencilerinize, çocuğunuza, yeğeninize ve size... diye

Olayı çok karıiık gösterince işler karışıyor... Ben derste öğrencilere bile basit reklamını yapıyorum. Matematiktan ve Fen den işledikleri konuları bildiğim için "güya" rastgele bir video açıyorum... bir de "bedava" vurgusu var tabi...

Öğretmen arkadaşlara tanıtım amaçlı imza karşılığı dağıtabileceğimiz bişeleri olan var mı acaba yeni arayüzle ilgili.

Arkadaşlar bizim il temsilcisi hazırlamış, kısa ve öz, sizinle paylaşayım dedim....

Ekli dosyalar

Yalnız eba da öğrenci listesi görünmüyor, nasıl güncellenecek bilgisi olan varmı?

teşekkürler hocam, şuan öğrenci listelerinde birer kişi görünüyor. Düzelir İnşallah

arkadaşlar artık eba'dan video izletirken şifrenizle oturum açmanız isteniyor. ücretli öğretmenlerin kullanabilmesi için nasıl bir çözüm buluyorsunuz?

youtube de bir video var şuan kendi pcm de değilim linkini bulamadım orda bursadan bir öğretmen arkadaşımız çok güzel anlatmış

ilksms
Geri