Eba Toplu Şifre Alma

Kodla Büyü

Şube rehber öğretmenlerinden Watsapp gruplarına bu iki videoyu göndermelerini istedim.

Üstüne mebi çıktı. EBA şifresi ile gelebiliyor.
Herkese parola verirsem kullananlarında parolası değişecek, o da ayrı dert.
EBA'ya hiç girmeyenler raporlayabileceğimz bir yer olsaydı iyi olurdu..

Arkadaşlar diaboluss hocamızın geliştirdiği scriptin üzerine ben de biraz eklemeler yaparak geliştirdim.

Geçici şifre aldıktan sonra kalıcı şifreyi ad soyad kullanarak X.YYYY1234 format şeklinde oluşturuyor.

Hocam tam aradığım özellik ama çalıştıramadım maalesef. Zaten python konusunda iyi değilim ama her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum. Tarayıcı açıldı gerekli sayfa açıkken enter'a bastım ama herhangi bir çıktı dosyası oluşmadı maalesef. Aşağıya bırakıyorum çıktıyı.

Ekran görüntüsü 2025-10-28 104126.webp

Hocam tam aradığım özellik ama çalıştıramadım maalesef. Zaten python konusunda iyi değilim ama her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum. Tarayıcı açıldı gerekli sayfa açıkken enter'a bastım ama herhangi bir çıktı dosyası oluşmadı maalesef. Aşağıya bırakıyorum çıktıyı.

Ekli dosyayı görüntüle 80470
Hocam bunu deneyebilir misin.
Biraz daha geliştirme yaptım.
Kalıcı şifre aldıktan sonra kontrol amaçlı MEBi'ye de giriş yapıyor

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı görüntüle 80470
hocam program çalışınca 2 tane firefox sayfası açılacak biri öğretmen girişi diğerini de kapatmayın

hocam program çalışınca 2 tane firefox sayfası açılacak biri öğretmen girişi diğerini de kapatmayın
Ben firefox'ta öğrenci şifre ekranı açıkken çalıştırıyordum ondan olmuyormuş. Dediğiniz gibi sizin tarayıcı pencereleri üzerinden işlem yapınca çalıştı. Çok teşekkür ederiz güzel bir uygulama.

Ama ufak bir tavsiye isterseniz şifrenin sonuna 1234 yerine öğrencinin kendi okul numarasını yazmanız şifreyi biraz daha öznel hale getirir.

Ben firefox'ta öğrenci şifre ekranı açıkken çalıştırıyordum ondan olmuyormuş. Dediğiniz gibi sizin tarayıcı pencereleri üzerinden işlem yapınca çalıştı. Çok teşekkür ederiz güzel bir uygulama.

Ama ufak bir tavsiye isterseniz şifrenin sonuna 1234 yerine öğrencinin kendi okul numarasını yazmanız şifreyi biraz daha öznel hale getirir.
Rastgele 4 haneli şifre vereni de yaptım isteyen olursa ekleyebilirim

ben dosyayı visual studio basic ile açmak istediğimde böyle gösteriyor problem ne olabilir ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü - 2025-11-07 12-00-18.webp
    Ekran Görüntüsü - 2025-11-07 12-00-18.webp
    68.1 KB · Görüntüleme: 30
ilksms
Geri