es-er Site Gezgini Mesajlar 96 Perşembe saat 10:57'de #61 bilisim2044' Alıntı: Arkadaşlar bu program geçici şifre mi oluşturuyor kalıcı mı=? Genişletmek için tıkla ... Geçici oluşturup kalıcı da oluşturuyor hocam
bilisim2044' Alıntı: Arkadaşlar bu program geçici şifre mi oluşturuyor kalıcı mı=? Genişletmek için tıkla ... Geçici oluşturup kalıcı da oluşturuyor hocam
ed1903 Aktif Üye Mesajlar 232 Perşembe saat 12:21'de #62 es-er' Alıntı: Hocam bunu deneyebilir misin. Biraz daha geliştirme yaptım. Kalıcı şifre aldıktan sonra kontrol amaçlı MEBi'ye de giriş yapıyor Genişletmek için tıkla ... gerekli kütüphaneleri ekleyince toplu bir şekilde kalıcı şifreleri alabildim hocam. @diaboluss hocama ve sana çok teşekkür ederim. Son düzenleme: Perşembe saat 14:31'de
es-er' Alıntı: Hocam bunu deneyebilir misin. Biraz daha geliştirme yaptım. Kalıcı şifre aldıktan sonra kontrol amaçlı MEBi'ye de giriş yapıyor Genişletmek için tıkla ... gerekli kütüphaneleri ekleyince toplu bir şekilde kalıcı şifreleri alabildim hocam. @diaboluss hocama ve sana çok teşekkür ederim.