Eba Sınıf Listesinde bir öğrenci görünüyor!!!

Kodla Büyü

serdemir

Süper Üye
Süper Üye
Eba' da sınıflarım bölümünde her sınıfta sadece bir öğrenci görünüyor. buradaki sınıf listesini kim oluşturuyor? diğer öğrencileri nasıl ekleyebiliriz?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    40.1 KB · Görüntüleme: 1,720
bizde de benzer bir durum var. şu tablet dağıtımlarını bitirince iyice bir kurcalamak lazım....

Öğrencilerin EBA'ya girip girmemeleri ile alakalı olabilir mi.

uysal_rockci' Alıntı:
Öğrencilerin EBA'ya girip girmemeleri ile alakalı olabilir mi.
kurslar nedeniyle hemen hemen hepsi giriş yaptı ama belki de öğrenci kendi bilgilerini güncellemesi gerekiyor olabilir.

öğrencilerin eba şifreleriyle eba derse girmeleri gerekir. her öğrenci girdikçe 8/B gibi şubeler çıkıyor. denedim ben.. onların her biri bir şube değil öğrenci sayılıyor.. şubeleri düzenle den hepsini seçmeniz gerekir. yakında eba daki bu eksikliği düzeltirler umarım..

uploadmin' Alıntı:
öğrencilerin eba şifreleriyle eba derse girmeleri gerekir. her öğrenci girdikçe 8/B gibi şubeler çıkıyor. denedim ben.. onların her biri bir şube değil öğrenci sayılıyor.. şubeleri düzenle den hepsini seçmeniz gerekir. yakında eba daki bu eksikliği düzeltirler umarım..
teşekkürler, yarın kendi okulumda bir deneyeyim.

serdemir' Alıntı:
uploadmin' Alıntı:
teşekkürler, yarın kendi okulumda bir deneyeyim.

sorun şuan itibari ile düzeltilmiş. eba derse giriş yapan tüm öğrencilerimi sınıf sınıf görebiliyorum..

eba ders de sınıflarımı şube olarak görüyorum ancak bazı şubelerde öğrenci sayısı 0. o şubeden öğrenci şifresi ile eba derse girdiğim halde şube sayısı hala 0 görünüyor. sınıf listelerinin e-okuldan çekildiği söylenmişti. bizim yapabileceğimiz bişey yok mu bu noktada?

Ekli dosyalar

• eba.jpg
    eba.jpg
    46.1 KB · Görüntüleme: 1,404
zannaz' Alıntı:
eba ders de sınıflarımı şube olarak görüyorum ancak bazı şubelerde öğrenci sayısı 0. o şubeden öğrenci şifresi ile eba derse girdiğim halde şube sayısı hala 0 görünüyor. sınıf listelerinin e-okuldan çekildiği söylenmişti. bizim yapabileceğimiz bişey yok mu bu noktada?
Ayni durum bende de var bir çözümünü bilen var mi

Olay sizlerle alakalı değil ve yapabileceğiniz birşey yok. EBA V Sınıf eokul veri tabanından öğrenci bilgilerini henüz tam olarak alamıyor. Yazılımsal bir uyumsuzluk. Halledildiğinde tamamı gelecek öğrencilerin.

öğrenci listeleri güncelendi ve şu an dersine girdiğim tüm sınıf, şube ve öğrenciler eba derste listeleniyor

BBNET
Geri