kurslar nedeniyle hemen hemen hepsi giriş yaptı ama belki de öğrenci kendi bilgilerini güncellemesi gerekiyor olabilir.uysal_rockci' Alıntı:Öğrencilerin EBA'ya girip girmemeleri ile alakalı olabilir mi.
teşekkürler, yarın kendi okulumda bir deneyeyim.uploadmin' Alıntı:öğrencilerin eba şifreleriyle eba derse girmeleri gerekir. her öğrenci girdikçe 8/B gibi şubeler çıkıyor. denedim ben.. onların her biri bir şube değil öğrenci sayılıyor.. şubeleri düzenle den hepsini seçmeniz gerekir. yakında eba daki bu eksikliği düzeltirler umarım..
serdemir' Alıntı:teşekkürler, yarın kendi okulumda bir deneyeyim.uploadmin' Alıntı:öğrencilerin eba şifreleriyle eba derse girmeleri gerekir. her öğrenci girdikçe 8/B gibi şubeler çıkıyor. denedim ben.. onların her biri bir şube değil öğrenci sayılıyor.. şubeleri düzenle den hepsini seçmeniz gerekir. yakında eba daki bu eksikliği düzeltirler umarım..
Ayni durum bende de var bir çözümünü bilen var mizannaz' Alıntı:eba ders de sınıflarımı şube olarak görüyorum ancak bazı şubelerde öğrenci sayısı 0. o şubeden öğrenci şifresi ile eba derse girdiğim halde şube sayısı hala 0 görünüyor. sınıf listelerinin e-okuldan çekildiği söylenmişti. bizim yapabileceğimiz bişey yok mu bu noktada?