Arkadaşlar son açıklanan derse girme uygulamalarına göre eba ders saatleri ile okul programı uyumsuzluk gösterdi. Bu saatlerin güncellenip eskisi gibi sistemin gün boyu açılmasını kime hatırlatabiliriz?
eba güncelleme sorumluları, arkadaş size diyor. Haftaya bir düzenleme gelir bence.Arkadaşlar son açıklanan derse girme uygulamalarına göre eba ders saatleri ile okul programı uyumsuzluk gösterdi. Bu saatlerin güncellenip eskisi gibi sistemin gün boyu açılmasını kime hatırlatabiliriz?
Bu konuda acil düzenleme yapılması lazım...Arkadaşlar son açıklanan derse girme uygulamalarına göre eba ders saatleri ile okul programı uyumsuzluk gösterdi. Bu saatlerin güncellenip eskisi gibi sistemin gün boyu açılmasını kime hatırlatabiliriz?
İşe yarıyor. Denedim.Yapanın ellerine sağlık
Chrome Eba Harici Canlı Ders Ekleme eklentisi https://chrome.google.com/webstore/detail/eba-harici-canlı-ders-ekl/koclkjbjcacjeljlimogignfmlffjjii?hl=tr
sabit ide mi almamız gerekiyor, bunu nasıl alacağızİşe yarıyor. Denedim.
Evet sabit olmalı. Şurada anlatılmış:sabit ide mi almamız gerekiyor, bunu nasıl alacağız
Hocam 32 saate mi giriyorsun?Saatlerde güncelleme yapmadıklarını görünce mecburen uzaktan ders programını yüz yüze ve eba saatlerine göre uyarladık.
Örnek benim programım ve yüz yüze gelen 8lerde bir sınıf :
gruplardan her sınıfa bilişim grubu oluşturdum. (6a bilişim dersi, 6b bilişim dersi gibi...) daha sora canlı ders atama kısmından okul öncesi yani anasınıfı seçip ders saati atayamadığım sınıfları atıyorum. yanlız en altta sınıf yerine oluşturduğum sınıfa ait grubu seçiyorum
hocam bizim okul ortaokul ama anasınıfı da var resmi olarak. sizin okulun bünyesinde anasınıfı yoksa ondan görünmeyebilir...canlı ders atama kısmından okul öncesi yani anasınıfı seçip...
bunu nasıl yapıyorsunuz hocam, Sınıf* başlıklı menünün seçeneklerinde sadece 5-6-7-8 var. Okul öncesi seçimi nereden olacak?
idarecilerin haberi yok, bari ebada düzenleme yapan arkadaşlar ebaya girince bir bildirimle yapılan değişiklikleri yazsalar da haberimiz olsa.Ekli dosyayı görüntüle 69328
Eba ders saatlerinin hepsi açılmış. Eğer anlık bir hata değilse son durum bu şekilde.
Zoom sanırım güvenlik tedbirleri yüzünden şifresiz toplantı oluşturamıyoruz. Tamam sabit ID yaptık diyelim, bu eklenti sayfasında sadece id girilebiliyor. Şifre işi nasıl olacak acaba?Yapanın ellerine sağlık
Chrome Eba Harici Canlı Ders Ekleme eklentisi https://chrome.google.com/webstore/detail/eba-harici-canlı-ders-ekl/koclkjbjcacjeljlimogignfmlffjjii?hl=tr
Eba anasayfaya girince açılır pencere çıkıyor hocam. Orada yazıyor saat değişikliği.idarecilerin haberi yok, bari ebada düzenleme yapan arkadaşlar ebaya girince bir bildirimle yapılan değişiklikleri yazsalar da haberimiz olsa.
Daha yeni yazdı hocam cuma günü sanırım, bizim dediğimiz vakit yazmıyordu.Eba anasayfaya girince açılır pencere çıkıyor hocam. Orada yazıyor saat değişikliği.