hocam ben sonuç aldım. 2. sayfada yazdım. hiç uğraşmayın.ilyas33' Alıntı:mdm@eba.gov.tr ye mevzu ile alakali TC kimlik serino vss... Mail attim
Ben sonuç aldim ebadan yazarsanız sonuç alma ihtimalinin yuksek. Ebadan iletişim kismindan mail atinnese1982' Alıntı:hocam ben sonuç aldım. 2. sayfada yazdım. hiç uğraşmayın.ilyas33' Alıntı:mdm@eba.gov.tr ye mevzu ile alakali TC kimlik serino vss... Mail attim
nese1982' Alıntı:hiç uğraşmayın dediğimi yapın arkadaşlar.kesin çözümnese1982' Alıntı:hocalarım ben bu konuda araya araya bir sonuca oluştum. en son telefon görüşmemde ebayla ilgisi olmadığı yazılımın yanlış yüklendiği ve telpaya göndermemizi söylediler. telpayı aradım hangi yazılımı kullanıyorsanız tabletle birikte bize o bilgiyi ulaştırın dediler. dedineli yaptım tabletler geldiğinde sorun kalmamıştı. kesin çözüm
hocam sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. suan elimde tablet yok. ama hakkında bölümüne yer alıyordu galiba.aras9280' Alıntı:nese1982' Alıntı:hiç uğraşmayın dediğimi yapın arkadaşlar.kesin çözümnese1982' Alıntı:hocalarım ben bu konuda araya araya bir sonuca oluştum. en son telefon görüşmemde ebayla ilgisi olmadığı yazılımın yanlış yüklendiği ve telpaya göndermemizi söylediler. telpayı aradım hangi yazılımı kullanıyorsanız tabletle birikte bize o bilgiyi ulaştırın dediler. dedineli yaptım tabletler geldiğinde sorun kalmamıştı. kesin çözüm
"hangi yazılımı kullanıyorsanız tabletle birikte bize o bilgiyi ulaştırın" hocam bu bilgi tabletlerin neresinde yazıyor.biraz ayrıntı verebilir misiniz?
aras9280' Alıntı:Re: aktivasyon hatası acil yardım..
MDM EBA (mdm@eba.gov.tr) Kişilere ekle 11:42 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: ...........................
mdm@eba.gov.tr
Merhaba;
TXH7BU......263B seri numaralı tabletinizin aktivasyonu çözülmüştür.
Kimden: "....................." <....................@hotmail.com>
Kime: mdm@eba.gov.tr
Gönderilenler: 5 Ağustos Salı 2014 21:15:38
Konu: aktivasyon hatası acil yardım..
............................... Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim. ....................... tc kimlik nolu öğrencimiz ...................... 'na .........................seri nolu tableti aktifleştirmiştik.Tablette bir süre sonra arıza tespit edilince servise gönderdik.Tablet servisten yazılımı sıfırlanmış olarak bize geri döndü. Tekrar aktivasyonu yapmaya çalıştığımızda " 017 hatası bu tc daha önce kayıtlı" uyarısı veriyor. Yardımcı olabilirseniz seviniriz.Kolay gelsin.
arkadaşlar hepsine mail attım ama sorunu çözen mdm@eba.gov.tr (9 gün sonra çözdüler) .Bugün girdim tablet açıldı.
:+1:aras9280' Alıntı:Re: aktivasyon hatası acil yardım..
MDM EBA (mdm@eba.gov.tr) Kişilere ekle 11:42 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: ...........................
mdm@eba.gov.tr
Merhaba;
TXH7BU......263B seri numaralı tabletinizin aktivasyonu çözülmüştür.
Kimden: "....................." <....................@hotmail.com>
Kime: mdm@eba.gov.tr
Gönderilenler: 5 Ağustos Salı 2014 21:15:38
Konu: aktivasyon hatası acil yardım..
............................... Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim. ....................... tc kimlik nolu öğrencimiz ...................... 'na .........................seri nolu tableti aktifleştirmiştik.Tablette bir süre sonra arıza tespit edilince servise gönderdik.Tablet servisten yazılımı sıfırlanmış olarak bize geri döndü. Tekrar aktivasyonu yapmaya çalıştığımızda " 017 hatası bu tc daha önce kayıtlı" uyarısı veriyor. Yardımcı olabilirseniz seviniriz.Kolay gelsin.
arkadaşlar hepsine mail attım ama sorunu çözen mdm@eba.gov.tr (9 gün sonra çözdüler) .Bugün girdim tablet açıldı.
coook' Alıntı:Aynı sorunu yaşıyorum. Bilinen yeni bir çözüm var mı?
Aşağıdaki 3 adrese de mail attım. Bakalım ne olacak.
mdm@eba.gov.tr
destek@eba.gov.tr
tablet@eba.gov.tr
Merhaba, İsteğiniz ilgili birime iletilmiştir. İyi günler dileriz. EBA
EBA DESTEK
hangi yazılım derken anlamadım hocam ?nese1982' Alıntı:hiç uğraşmayın dediğimi yapın arkadaşlar.kesin çözümnese1982' Alıntı:hocalarım ben bu konuda araya araya bir sonuca oluştum. en son telefon görüşmemde ebayla ilgisi olmadığı yazılımın yanlış yüklendiği ve telpaya göndermemizi söylediler. telpayı aradım hangi yazılımı kullanıyorsanız tabletle birikte bize o bilgiyi ulaştırın dediler. dedineli yaptım tabletler geldiğinde sorun kalmamıştı. kesin çözüm
bende gönderdim destekeba adresine bi hafta oldu dönen yok şimdi mdm ye attım bakalım ne olacakcoook' Alıntı:coook' Alıntı:Aynı sorunu yaşıyorum. Bilinen yeni bir çözüm var mı?
Aşağıdaki 3 adrese de mail attım. Bakalım ne olacak.
mdm@eba.gov.tr
destek@eba.gov.tr
tablet@eba.gov.tr
destek@eba.gov.tr adresinden 10:14 itibariyle geri dönüş aldım. Şu şekilde;
Kod:Merhaba, İsteğiniz ilgili birime iletilmiştir. İyi günler dileriz. EBA EBA DESTEK
Yani geri dönüş 56 dakika içinde oldu. Bakalım çözüm ne kadar sürecek![]()
by_Loopus' Alıntı:22 Şubat itibariyle her 3 adrese de mail yolladım. Bakalım dönüş ne kadar sürede olacak..???