yasar50' Alıntı:Hocam önce eba şifrsnin alın
Daha soonra tableti acın wifi bağlanmak için şifreyi yazın bağlan a basın sonra tableti kapatıp açın açılınca wifi ye bağlanmış oluyo zaten
daha sonra öğrenci tc sini ve sifresini yazın aktive et butonuna basın
Etkinleştirme olayında tablet öğrenci ile eşleşmiş oluyor bunun için ekstra bir işlem gerekmiyor.selcuklu' Alıntı:yasar50' Alıntı:Hocam önce eba şifrsnin alın
Daha soonra tableti acın wifi bağlanmak için şifreyi yazın bağlan a basın sonra tableti kapatıp açın açılınca wifi ye bağlanmış oluyo zaten
daha sonra öğrenci tc sini ve sifresini yazın aktive et butonuna basın
Hocam bu işleme başlamadan önce Pybs'den tabletleri öğrenci ile eşleştirme gibi birşey yapıyoz mu. Yarın deneyeceğim ben de...
Arkadaş etkinleştirdiyseniz bi açıklayın bakalım nasıl yapacaz.biltek99' Alıntı:Bugün aktifleştirme gerçekleştirebildim sonunda.
Okulun şifresi ile kurs modulune giriş yapın toplu eba şifresi veriyor.jb.can' Alıntı:Arkadaş etkinleştirdiyseniz bi açıklayın bakalım nasıl yapacaz.biltek99' Alıntı:Bugün aktifleştirme gerçekleştirebildim sonunda.
1) her öğrencinin tc no sunu girip ebadan tek tek şifre mi oluşturcaz. (eğer yapılacaksa Toplu yapma imkanı yok mu)
2) Fatih ağı var okulda 2 tane ama şifesini bilen yok kendiside otomatik bağlanmıyor. Bekleyecekmiyiz bağlanmasını?
3) pybs sisteminde herhangi birşey var mı yapılacak?
Bu gibi durumlarda wifi şifresini gir tableti kapat aç düzelecektir.pasha16' Alıntı:Bende tabletleri dağıtımaya başladım ancak aktivasyonda sorun yaşıyorum. Sınıflarda ki FATİH ağına bağlanmıyor yada bağlansa bile kullanıcı adı şifre ekranı gelmiyor.
Herkes aynı durumda mı yoksa Sınıflardaki FATİH ağından faydalanabilen var mı?