Merhaba, tabletlerin dağıtımı ve aktivasyonu için excelde form hazırladıktan sonra tabletlerin depolandığı odaya bir AP cihazı bağlayarak fiberden farklı "TABLET AKTİVASYON" wifi ağı kurup buna basit bir şifre verdim. Ayrıca öğrencilerin aktivasyon işlemlerinin hızlıca yapılmasını sağlamak amacıyla bir Word dökümanı oluşturup 4-5 nüsha yazdırdıktan sonra odanın içine ve yakınına bunları astım. ilk bir kaç öğrenciye nasıl yapılacağını gösterip bunların aktivasyonlarını sağladıktan sonra bu öğrencilerin arkadaşlarına yardım etmelerini de istedim. Neredeyse hiç sıkıntı olmadı. Bir kaç tablette dokunmatik çalışmadı , hatta bunlrı garantiye gönderecektim ama sağolsun bir öğrenci tabletle gelen kalemi kullandığında dokunmatik sıkıntısı da aşıldı. Şu an bir kaç öğrencinin EBA ile ilgili sorunlarından dolayı aktive edemediler. İsteyen arkadaşlar ekteki bilgilendirme dökümanını kullanabilirler. Tüm öğretmen arkadaşlarımın yeni sezonunu kutlar, az sıkıntılı, idarecilerimizden bol anlayışlı bir yıl geçirmeniz temennisiyle...