içinde 3tip rom var:
BTT_microUSB : standart usb girişli cihazlar için BTT MDM
Infoline_30PIN : ilk dağıtılan 30pin geniş soketli cihazlar için
Infoline_microUSB: standart usb girişli cihazlar için İnfoline MDM
billymansur' Alıntı:içinde 3tip rom var:
BTT_microUSB : standart usb girişli cihazlar için BTT MDM
Infoline_30PIN : ilk dağıtılan 30pin geniş soketli cihazlar için
Infoline_microUSB: standart usb girişli cihazlar için İnfoline MDM
Hocam bunları biraz daha açarmısınız? Ben sadece e-tap 4 ile 5 i fiziksel olarak ayırabiliyorum![]()
E tab 5'te denedim dün akşam, herhangi bir sorun olmadan çalışıyor. E tab 5'in güncel romunu PYBS sistemine koyacaklarmış oradan indirip güncelleme imkanımız olacakmış. Bence acele etmeyin.imsiyat' Alıntı:etab5 deneyen var mı? bu güncelleme sonucu yapmamız gerekecek sanırım...
2dk falanbozo0660' Alıntı:programı kurup, download dedikten sonra yaklaşık ne kadar (dk) sürüyor..
10 dk dır tamam gelmedi..big_way' Alıntı:2dk falanbozo0660' Alıntı:programı kurup, download dedikten sonra yaklaşık ne kadar (dk) sürüyor..
3 tuşu aynı anda basılı tutarsanız 10sn içinde kapanması lazım. ses artırma ses kısma ve power açma kapama tuşu 3üne birden basılı tutun, yada şarjın bitmesini bekleyeceksiniz mecbur. şarj biterek kapanırsa tableti hiç açmadan 15 20dk şarj edin sonra rom atın.mehmetdemir2004' Alıntı:rom yüklerken tablet kapalı olsun demişsiniz ancak general mobile yazısı ekranda dönüp duruyor tableti kapatmayı beceremedim. Yardım edermisi niz ? şarjın bitmesini mi beklemeliyim
videolu anlatımlar var hocam nerde takıldınız ?albatros44' Alıntı:nasıl yapıyoruz arkadaşlar acaba ?
Tamam teşekkürler...ademola' Alıntı:3 tuşu aynı anda basılı tutarsanız 10sn içinde kapanması lazım. ses artırma ses kısma ve power açma kapama tuşu 3üne birden basılı tutun, yada şarjın bitmesini bekleyeceksiniz mecbur. şarj biterek kapanırsa tableti hiç açmadan 15 20dk şarj edin sonra rom atın.mehmetdemir2004' Alıntı:rom yüklerken tablet kapalı olsun demişsiniz ancak general mobile yazısı ekranda dönüp duruyor tableti kapatmayı beceremedim. Yardım edermisi niz ? şarjın bitmesini mi beklemeliyim
ciddi misin ? sadece 1 yönlendirme var, link.tl den reklamı geç diyeceksin hepsi bu. download sitelerinde 10 yönlendirme içiçe oluyor onları görsen ağlarsın heraldealiantep27' Alıntı:Ya kardeş nasıl link veriyorsun
tl uzantılı linklerin ve youtube linkin sayfadan sayfaya yönlendiriyor.
Telefondan gireyim dedim aynı girmiyor.
Normalde oluyordu.ademola' Alıntı:ciddi misin ? sadece 1 yönlendirme var, link.tl den reklamı geç diyeceksin hepsi bu. download sitelerinde 10 yönlendirme içiçe oluyor onları görsen ağlarsın heraldealiantep27' Alıntı:Ya kardeş nasıl link veriyorsun
tl uzantılı linklerin ve youtube linkin sayfadan sayfaya yönlendiriyor.
Telefondan gireyim dedim aynı girmiyor.![]()
doğru diyorsunuz öğrenciye de öğretmene de iyilik yaramaz derdi bir öğretmenimilyas33' Alıntı:Benim anlamadim neden rom atıyorsunuz gönderin garantiye odesinler ücretini. Rom atarsanız öğrenciye iyilik etmis olmaz miyiz. Gene root atar ne olsa hoca beleş yapıyo
mudamet' Alıntı:engriks, mobileocr diye bir virus bulaştı bir türlü temizleyemiyorum e-tab 4 öğretmen tabletimden. kaç defa formatladım olmadı. burdaki yöntemi deniyorum ama ısrarla bağlı değil diyor. büyük ihtimal hata ayıklama modu açık olmadığı için. onu da geliştirici seçeneklerinden açmam lazım ama geliştirici seçenkleri de bahsettiğim virusten olsa gerek orası da açılmıyor. ne yapsam bilemedim. galiba tek çözüm teknik servis
aktivasyon ekranı turuncu siyah ise yada şuan tablette mdm mesajlar diye bir program var ise o BTTerdem175' Alıntı:hangi rom türü olduğuna bakın demişsiniz pybs den ama ben tableti eski okulumdan aldım , şu an yeni okuldayım