hocam aynı sıkıntıyı ben de yaşadım
nasıl çözdüler bilmiyorum ama...
Servise nasıl yolluyoruz hocam ne yapmalıyım
hocam aynı sıkıntıyı ben de yaşadım
nasıl çözdüler bilmiyorum ama...
portatak' Alıntı:Ne yani biz yapmasak servise göndersek ücret mi isteyecekler? hayret bir şeyademola' Alıntı:bununla ilgili bir e-posta okumuştum telpa yazılım güncellemesi ile gelen arızayı kabul etmiyor garanti dışı işlem deyip ücret istiyor. ilk sayfada paylaştığım yazılımı kullanabilirsiniz.
cibril1' Alıntı:Arkadaslar yazılım attıktan sonra mac adresleri silindi. Aktivasyon yapmıyor. 017 kayıtlı diye hata veriyor. Cözümü bilen varmı yardım lütfen
Meb hattindan indirebilirsiniz yeni telpa linkleri ekledimsyangela' Alıntı:google drive'dan indiremiyoruz. farklı bi ortamda var mı acaba?
aygıt yöneticisinde " android device " olarak görünmesi lazım hocam görünmüyorsa usb kabloyu değiştirin yada bilgisayarın farklı usb girişine takın, en kötü senaryo tabletin usb girişinde sorun vardır...N3CAT1' Alıntı:Hocam recovery modda iken usb görmüyor. Driver yükledim ama yine de görmüyor. Ne yapabiliriz acaba?
çok teşekkürler.ademola' Alıntı:Meb hattindan indirebilirsiniz yeni telpa linkleri ekledimsyangela' Alıntı:google drive'dan indiremiyoruz. farklı bi ortamda var mı acaba?
mac adreslerini ebadan öğrenip anlattığım yöntemle tabletinize yazdırabilirsiniz. bu arada mac silinme durumu %10 bir ihtimal.blackswarthy' Alıntı:Aktivasyonda son durum nedir arkadaşlar hala sorun devam ediyor mu? Orjinal wifi ve bluetooth mac ardeslerinin yüklenmesi gerektiği uyarısı çıkıyordu. Bir de okullara yeni güncelleme gönderildiğinden bahsetmişler. Sorunu okullarında çözebilen öğretmen arkadaşlar var mı?
https://drive.google.com/drive/folders/ ... FE5RUZYTEUpasific' Alıntı:link ilerlemiyor hocam. öğretmen rom lazım bana
google drive içinde var o dosya zaten.. buna gerek yok ama yinede isterseniz linkin orjinali güncellenmiş pek fark yok ama http://pybsv2.eba.gov.tr/asset/documents/eetab5.pdfpasific' Alıntı:e tab 5 Kurulum işlemi nasıl yapılır linki ölmüş![]()
ebolukcu' Alıntı:Merhaba
Kontrol edildi.
Tabletin Mac adresi değişmiş.
Tabletin aktivasyonu orijinal seri numarasında olduğundan, bu
şekildeki tablete aktivasyon yapılamıyor.
Tabletin orijinal bilgilerinin yüklenmesi gerekmektedir. Eğer bu
yükleme işlemini siz okul yönetimi olarak yapamıyorsanız aşağıdaki
bilgilerin notuyla(Bilgileri nota ekleyerek tablete yüklenmesi
gerektiği belirtilmelidir) tableti Yetkili Telpa servise gönderiniz.
Bu işlemi il koordinatöründen de talep edebilirsiniz.
Tabletin orijinal bilgileri yüklendiğinde, aktivasyon gerektirmeden
açılacaktır.
Tabletin orijinal bilgileri aşağıdaki gibi olmalıdır.
Seri numarası MAC adres Bluetooth
FXICBUF947B63NA 18 xx xx xx 95 18 xx xx xx 96
Şeklinde mail gelmiş. MAc adresini nasıl değişebilirim