https://cloud.mail.ru/public/KioM/Ggn8rJbHH meb fiberden 15dk da iniyo 200mbit 8) idm vs kullanabilirsiniz.
6part. 11gb %3 kurtarma kaydı var. bozukpart inerse winrar ile onarabilirsiniz.
dosyaları çıkardıktan sonra 16gb flash a ihtiyacınız olacak,
1. adımda usb yi mb_usb.exe programı ile açılışa hazır hale getiriyoruz. (acronis içinde hazır)
2. adım olarak imajı usb ye kopyalıyoruz.
orjinal faz2 imajı üzerine w10 th2 yapı1511 ile güncelleme yapıldı.
window mağaza ve birkaç gereksiz uygulama aşağıdaki yöntem ile silindi (isteyen ekleyebilir yada kaldırabilir)
http://www.howtogeek.com/224798/how-to- ... tall-them/
yapı 1511 olduğu için win7 ve win8 serino ile etkinleşebilir. faz2 tahta için biosdan otomatik okuyacaktır.
w7 yada 8 serino öğrenmek için :
windows-isletim-sistemi-f84/windows-8-bios-a-gomulu-urun-anahtarinizi-ogrenin-t137521.html
benim tüm tahtalar w10 olduğu için deneyemedim. her ihtimale karşı gatherosstate ile xml oluşturup saklayın. ne olur ne olmaz.
(deneyen olursa bu satırları sileriz

)
duvarkağıdı meselesi çözüldü

karatahta fatih duvarkağıdı eklendi değiştirilebilir. ( gpedit.msc ile )
administrator etkin durumda kendi belirlediğim şifre arşivin içinde var. ebaadmin vs değiştirilmedi sizde değiştirmeyin. administrator ü kullanın...
Hiçbir oturum silinmedi ETKULLANICI şifresi kaldırıldı, ancak hiç sormadan otomatik oturum açma eklendi.
faz1 için boot seçeneklerine PARDUS eklendi. faz2 de yine sanal makinede sorunsuz çalışacaktır.
adminparolası ve gatherosstate
• Vsınıf
• Word ,excel ve powerpoint programlarının viewer'ları yüklendi. Varsayılan Olarak ayarlandı.
• Firefox Chrome tarayıcı kuruldu. tarayıcılarda Anasayfa eba.gov.tr olarak ayarlandı
• Gom Player - Klite codeck pack kuruldu
• Acrobat reader 11 kuruldu
• Java kuruldu
• Winrar 7zip yüklendi.
• Windows ve tüm programların güncelleştirmeleri kapatıldı.
• Dyned programı kuruldu.
• Usb disk security kuruldu
• Epic PEN kuruldu
• PDF Annotator
• netsupport school yüklendi. client imajın içinde herhangi bir bilgisayara admin konsolunu kurarsanız tahtaları görürsünüz.
bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/netsupport-school-professional-11-41-07-turkce-full-t133773.html
faz1 deki yazma desteği eklendi :
Kod:
tüm ayarlar > cihazlar > yazma > en alttaki seçenek otomatik klavye getiriyor ama sadece windows uygulamalarında (klasörlerin adres çubuğunda falan.) internet explorerda da çalışıyor chrome yada mozilla da çalışmıyor.
ilk imaj :
fatih-etkilesimli-tahta-f279/e-t-win10-faz1-ve-faz2-icin-ortak-acronis-imaji-t145615.html