E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
yöneticinin is güzarligi, bos bos oturuyorlar sinavda, ellerinde telefon oynuyor icerde

acikcasi sizin erken almaniz ne gibi problem yaratmis sinavin isleyisinde hiçç

gereksiz uzamis bir mevzu olmus ama adami varsa vs her türlü size ceza verdirebilir malum isler ahbap cavus seklinde yürüyor

yöneticinin is güzarligi, bos bos oturuyorlar sinavda, ellerinde telefon oynuyor icerde

acikcasi sizin erken almaniz ne gibi problem yaratmis sinavin isleyisinde hiçç

gereksiz uzamis bir mevzu olmus ama adami varsa vs her türlü size ceza verdirebilir malum isler ahbap cavus seklinde yürüyor
bize neye dayanarak ceza verdirebilir sayın hocam

bize neye dayanarak ceza verdirebilir sayın hocam
ceza alirsiniz anlaminda soylemiyorum sunu demek istedim aslında,

2026 MTSK e-Sınav Kılavuzu'nda böyle bir 15 dakika kala alma kuralı yok. Aksine adayların 30 dakika önce hazır bulunması öngörülmüş.

simdi size tutanak tutulurmuş ve siz de bina yöneticisinin 07.40'ta gelip ayrılması ve 08.40'ta tekrar gelmesi olayını, kamera ve sistem kayıtlarının incelenmesini isteyerek ayrı bir tutanakla belirtiyorsunuz ya o durumda bina yöneticinin sagi solu sendikasi vs ardi arkadasi varsa bisiler icat edip ceza verdirmeye calisabilir manasinda diyorum yoksa sinav kilavuzunda 15dk önce öğrenciler alinir diye bir kesin zamanlama verilmemis

Sinav güvenliği tehlikeye atılmamıştır . Üst araması yapılmıştır. Kimlik sorulmustur. Kopya soru sızdırma olmamıştır vs yazarsınız hocam . Idarecilik yaptınız mı bilmiyorum bunlar çok rutin şeyler. Pek bir şey de çıkmaz en kötü savunma yazarsanız. Üstte dediklerimi yazarsanız. Bu e sınavlarda 1 yıl men oluyor genelde. Meb in isleri işte. Sınav güvenli bir şekilde bittiyse genelde tutanak işleme konulmuyor.

ilksms
Geri