E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MESLEKİ EĞİTİM
VE GELİŞTİRME KURSİYERLERİ
MYS e-SINAVI
BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

7. e-SINAV UYGULAMASI
a) e-Sınav oturumları Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarih ve saatlerde yapılacaktır.
b) Sınav görevlileri, sınav başlamadan en az 30 (otuz) dakika önce e-Sınav salonunda hazır bulunacaklar
ve sisteme giriş yapacaklardır. Sisteme hiç giriş yapmayan görevliler ile son 30 dakika içerisinde sisteme
giriş yapan görevliler hakkında, Millî Eğitim Bakanlığı Merkezî Sistem Sınav Yönergesi hükümleri
gereğince sınav görevi verilmeme tedbiri uygulanacaktır.

b) Sınav görevlileri, sınav başlamadan en az 30 (otuz) dakika önce e-Sınav salonunda hazır bulunacaklar
ve sisteme giriş yapacaklardır. Sisteme hiç giriş yapmayan görevliler ile son 30 dakika içerisinde sisteme
giriş yapan görevliler hakkında, Millî Eğitim Bakanlığı Merkezî Sistem Sınav Yönergesi hükümleri
gereğince sınav görevi verilmeme tedbiri uygulanacaktır.
30 dk olayı sadece mys(src) e-sınavı için mi geçerli? Normalde 15 dk önce giriş yapılması isteniyordu.

artık ilk 15 dakika çıkış yasak, sonra gelen adayda sadece ilk 15 dakika mı içeri girer yoksa hiç çıkan yoksa 20.dk yada diğer zamanlarda girebilir mi?

artık ilk 15 dakika çıkış yasak, sonra gelen adayda sadece ilk 15 dakika mı içeri girer yoksa hiç çıkan yoksa 20.dk yada diğer zamanlarda girebilir mi?
Sistem saati ile 15 dk. İçerisinde gelen aday sınava alınır. Diğerleri de ilk 15 dk.cikamiyor zaten hocam.15 dk gectikten sonra kimse sınava alınmaz birisi çıksın ya da çıkmasın fark etmez.

"f) Sınav başlama saatinden itibaren 15 dakika içinde gelen aday/adaylar sınava alınır; ancak buaday/adaylara ek süre verilmez. Sınav başlama saatinden 15 dakika sonra gelen aday/adaylar sınavsalonuna alınmaz. Aday/adaylar, sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde hiçbir nedenlesalondan dışarı çıkamaz. Bu sürelerin uygulanmasında e-Sınav salonunda bulunan sınav görevlilerineait bilgisayardaki sistem saati dikkate alınır."

ilksms
Geri