dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,896 Bugün 12:58 #361 isikayhan' Alıntı: Ben de üstte öyle yazdım zaten. Alıntıladığım arkadaş öyle olmadığını iddia ettiğin için yazdım. Genişletmek için tıkla ... o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor.
isikayhan' Alıntı: Ben de üstte öyle yazdım zaten. Alıntıladığım arkadaş öyle olmadığını iddia ettiğin için yazdım. Genişletmek için tıkla ... o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,659 Bugün 13:50 #362 dokmeefrail' Alıntı: o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Üstte de yazdığım üzere: Puanları/Görev sayıları düşüktür.
dokmeefrail' Alıntı: o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Üstte de yazdığım üzere: Puanları/Görev sayıları düşüktür.
mkankan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 610 Bugün 14:14 #363 dokmeefrail' Alıntı: o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de buna anlam veremedim. 10 yıldır idareciyim. Aynı zamanda Bilişimci olmamıza rağmen sürekli gözetmen görevi geliyor.
dokmeefrail' Alıntı: o kısmını bilmem yaklaşık 8 aydır gözetmenlik geliyor başkanlığı memurlar yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de buna anlam veremedim. 10 yıldır idareciyim. Aynı zamanda Bilişimci olmamıza rağmen sürekli gözetmen görevi geliyor.
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,793 Bugün 14:24 #364 Almayin arkadaslar gozetmenlik. Dünyadan haberi olmayan memurum ne isi var sinav salonunda? Eger varsa neden benim baskanim olabiliyor?
Almayin arkadaslar gozetmenlik. Dünyadan haberi olmayan memurum ne isi var sinav salonunda? Eger varsa neden benim baskanim olabiliyor?