E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
Peki gerçek bir avukat kimliğinin neye benzediğini veya doğru olup olmadığını nasıl anlayacağız. Bilmek zorundamıyız.
Yönetmelikte bu evrakın geçerli olduğuna dair bir madde yok. Meb yönetmeliğine göre. Bir de koskoca avukat olmuşssun neden böyle şeylere girersin. Ben burda kötü niyet ararım.

29 eylül de yaptığım görev ücreti görünmüyor mebbiste normal mi?

Henüz il/ilçe ücret
girişini yapmamış olmalı.

Bildiğim kadarıyla şu an yapılacak ödeme 28 Eylül'e kadar olan sınavlar için.

29 Eylül ve sonrası diğer ödeme dönemine kalmış olmalı.

Son düzenleme:
Peki gerçek bir avukat kimliğinin neye benzediğini veya doğru olup olmadığını nasıl anlayacağız. Bilmek zorundamıyız.

Ben de olsam kabul etmem. Kılavuzda geçerli kimşil belgesi olarak yazmıyor çünkü.

Avukatların bu tür davranmalarının nedenini bilmeyen varsa bilgilendirmek istedim.
Diğer sınavlarda da ÖSYM, AÖF, direksiyon vs karşımıza çıkabilir.

Bu işlem hangi amaçla sisteme getirilmiş olabilir, bilen varsa aydınlatsın lütfen. Ben bi mantık yürütemedim
Ben başkan olmak istiyorum, ne münasebet benim altımda çalışan biri benim başkanım olacak egosu için yapılmış olabilir :) Sonuç itibariyle ikisini de istediğin gibi istekte bulunabiliyorsun resen dahil.

lise mezunu memurları salon başkanı yapıp öğretmenleri gözetmen yapıyorlar ya çok sinir bozucu. Sonra sınav yönergesini biz okumak zorunda kalıyoruz

• Beğen
Tepkiler: vgm
Dün uzun bir aradan sonra gözetmendim. Salon başkanı bilgisayar kullanmasını bilmeyen yerinden kalkmayan biriydi. Mecburen kimlikleri tek tek ben kontrol ettim. Adayları yerine yerleştirdim. Sınava 5 dk kalmış gömülmüş pc koltuğuna boş boş sağa sola tıklıyordu. Dedim açıklama yapmayacakmısınız. şöyle bir doğruldu sesini kendisi duyacak kadar kısık sesle mıymıy okudu yönergeyi. Bu iş bilmeyenlere peynir ekmek gibi sertifika dağıtanlara Allah akıl fikir versin. Bari adam akıllı eğitim verin.

Son düzenleme:
Maalesef görev talep edenlerin çoğu çok basit iş olarak görüyor salon görevlisi olmayı... 45 dk dur 1500 tl al sanıyorlar... görev yaptığım yerde büyük istek üzerine 2 defa bu kursu açtık. kursu da ben verdim. kursta sınavın sorumluluğunu öyle bir anlattım ki kursa gelenler "hocam bu bizim işimiz değil uzaktan göründüğü gibi değilmiş" deyip görev bile talep etmiyorlar.

Dün gözetmen olorak görev yaptım,
salaon başkanı sınıf öğretmeniydi 2 defa yazıcıyı kağıtsız bıraktı,
öğrenciler sırada yığılınca müdahale etmek zorunda kaldım.
Başkanlığı, işin ehil olanlara bırakmak gerektiğini düşünüyorum.
bence bu görev yaptığım kişi bi daha başkanlık seçmeyecektir.

ilksms
Geri