Mahmekeyle iptal olur ceza. Görevi kötüye kullanmaktan sizde şikayetçi olun ceza alırsanız.H
En fazla 1 yıl sınava girmeme cezası verirler diye düşünüyorum. İtiraz edersiniz sendika vasıtasıyla. Onu da silerler diye düşünüyorum.
Mahmekeyle iptal olur ceza. Görevi kötüye kullanmaktan sizde şikayetçi olun ceza alırsanız.H
En fazla 1 yıl sınava girmeme cezası verirler diye düşünüyorum. İtiraz edersiniz sendika vasıtasıyla. Onu da silerler diye düşünüyorum.
Hocam başkanı atarken sistem en düşük puanliyi mi başkan atıyor?
Mantiken agustos ekdersi ile yatmasi lazım işin guzeli normal esinav ucretleri de yatmadi halaTemmuz ayında yapılan Açık Okullar e - sınav ücretini Temmuz ek dersi ile yani Ağustos damı alacağız yoksa Ağustos ek dersi ile Eylül ayında mı alacağız
ek dersler hazırlarken ek ders modülünde görmeleri gerekiyor. Okulunuza hatırlatabilirsiniz. Ben de 5 temmuzda görev almıştım ama okul ilgili ekranda göremediğini söylüyor. Ağustos a kalabilirmiş ödemesiTemmuz ayında yapılan Açık Okullar e - sınav ücretini Temmuz ek dersi ile yani Ağustos damı alacağız yoksa Ağustos ek dersi ile Eylül ayında mı alacağız
ek dersler hazırlarken ek ders modülünde görmeleri gerekiyor. Okulunuza hatırlatabilirsiniz. Ben de 5 temmuzda görev almıştım ama okul ilgili ekranda göremediğini söylüyor. Ağustos a kalabilirmiş ödemesi
Sınav görevli listesinde de görünmüyormuş. Normal midir bu durum? 5 Temmuzda açık öğretim lise sınavıydı e-sinav şeklinde yapılmıştıHenüz Ek Ders modülünde görünmüyor diye biliyorum.
Diğer sınavlarda olduğu gibi, sınav görevli listesine yansıyor.
Sınav görevli listesinde de görünmüyormuş. Normal midir bu durum? 5 Temmuzda açık öğretim lise sınavıydı e-sinav şeklinde yapılmıştı
Hocam acele etme, senin mebbis sınav işlemlerinde sınav görevlerin arasında görünüyordur, bu aya yansımayabilir. Ama mutlaka alırsın.Sınav görevli listesinde de görünmüyormuş. Normal midir bu durum? 5 Temmuzda açık öğretim lise sınavıydı e-sinav şeklinde yapılmıştı
Hocam salon başkanı mıydınız28 temmuz e sınav ücreti 1280 tl iken 29 temmuzdaki neden 1444 tl acaba
28 temmuz e sınav ücreti 1280 tl iken 29 temmuzdaki neden 1444 tl acaba
E-sınav görevli ücretlerine, Temmuz zammı (%15,57) dışında, gösterge rakamına artışı gelmiş olabilir mi?
Başkan için 1300 olan gösterge rakamı 1560 olmuş gibi görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79538
1 yil ceza alırsınızE-Sınav görevime 9 saniye geç kaldım. Devamında görevi tamamladım ama bundan sonrası için 9 saniyelik gecikme dikkate alınır mı sizce arkadaşlar?
9 saniye için bile mi? 17.45.09da giriş yapabildim. İlk denememde mebbis şifrem hata verdiği için1 yil ceza alırsınız
9 saniye için bile mi? 17.45.09da giriş yapabildim. İlk denememde mebbis şifrem hata verdiği için
Arkadaslar arasında 1 sn ile ceza alani gordum malesef9 saniye için bile mi? 17.45.09da giriş yapabildim. İlk denememde mebbis şifrem hata verdiği için
benimde 3 sınav ücreti yatmadı 30 haziran 2 temmuz ve 30 temmuz. veri girişleri 31 temmuz tarihinde kapatılmış diyor. haftaya yatabilir. temmuz ücretleri zamlı. haziran sınavı eski ücretMerhabalar arkadaşlar , e sınav ücretleri yatırmada bir sorun mu var acaba temmuzda girdiğim sınavların ücretini hala alamadım. Bende mi bir sıkıntı var yoksa sistemde mi acaba?
il sınav komisyonuna dilekçe verecek. Kalkıp kalkmaması onlara bağlı.Şube Müdürünün Bina Sınav Sorumlusu olarak 2 oturumu vardı. Birincisine giriş yaptı ama ikincisine giriş yapamadı. 1 yıl ceza yemiş. Böyle bir kural var mı? Sunumlar da bile ilk göreve giriş yapmak yeterli yazıyor
Cezayı kaldırmak için ne yapabiliriz?
Şube Müdürünün Bina Sınav Sorumlusu olarak 2 oturumu vardı. Birincisine giriş yaptı ama ikincisine giriş yapamadı. 1 yıl ceza yemiş. Böyle bir kural var mı? Sunumlar da bile ilk göreve giriş yapmak yeterli yazıyor
Cezayı kaldırmak için ne yapabiliriz?