E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
Temmuz ayında yapılan Açık Okullar e - sınav ücretini Temmuz ek dersi ile yani Ağustos damı alacağız yoksa Ağustos ek dersi ile Eylül ayında mı alacağız

Temmuz ayında yapılan Açık Okullar e - sınav ücretini Temmuz ek dersi ile yani Ağustos damı alacağız yoksa Ağustos ek dersi ile Eylül ayında mı alacağız
ek dersler hazırlarken ek ders modülünde görmeleri gerekiyor. Okulunuza hatırlatabilirsiniz. Ben de 5 temmuzda görev almıştım ama okul ilgili ekranda göremediğini söylüyor. Ağustos a kalabilirmiş ödemesi

ek dersler hazırlarken ek ders modülünde görmeleri gerekiyor. Okulunuza hatırlatabilirsiniz. Ben de 5 temmuzda görev almıştım ama okul ilgili ekranda göremediğini söylüyor. Ağustos a kalabilirmiş ödemesi

Henüz Ek Ders modülünde görünmüyor diye biliyorum.
Diğer sınavlarda olduğu gibi, sınav görevli listesine yansıyor.

Sınav görevli listesinde de görünmüyormuş. Normal midir bu durum? 5 Temmuzda açık öğretim lise sınavıydı e-sinav şeklinde yapılmıştı
Hocam acele etme, senin mebbis sınav işlemlerinde sınav görevlerin arasında görünüyordur, bu aya yansımayabilir. Ama mutlaka alırsın.

E-Sınav görevime 9 saniye geç kaldım. Devamında görevi tamamladım ama bundan sonrası için 9 saniyelik gecikme dikkate alınır mı sizce arkadaşlar?

Merhabalar arkadaşlar , e sınav ücretleri yatırmada bir sorun mu var acaba temmuzda girdiğim sınavların ücretini hala alamadım. Bende mi bir sıkıntı var yoksa sistemde mi acaba?

Merhabalar arkadaşlar , e sınav ücretleri yatırmada bir sorun mu var acaba temmuzda girdiğim sınavların ücretini hala alamadım. Bende mi bir sıkıntı var yoksa sistemde mi acaba?
benimde 3 sınav ücreti yatmadı 30 haziran 2 temmuz ve 30 temmuz. veri girişleri 31 temmuz tarihinde kapatılmış diyor. haftaya yatabilir. temmuz ücretleri zamlı. haziran sınavı eski ücret

Arkadaşlar 30 haziran ve temmuz ayı ücretleri için MEB muhasebe bölümü ile yaptığım görüşmede önümüzdeki hafta yatacak şeklinde bilgi verildi.
30 haziran için veri girişleri 18/07/2025 tarihinde kapatılırken, temmuz ayı sınavları için ise 31/07/2025 veri girişleri kapatıldı şeklinde yazıyor.

16 temmuz salon başkanı için 1537,84 tl, 23 temmuz salon başkanı için 1481,96 tl yatmış. İkiside aynı ay içinde aynı görev ama ücretleri niye farklı acaba?

Şube Müdürünün Bina Sınav Sorumlusu olarak 2 oturumu vardı. Birincisine giriş yaptı ama ikincisine giriş yapamadı. 1 yıl ceza yemiş. Böyle bir kural var mı? Sunumlar da bile ilk göreve giriş yapmak yeterli yazıyor
Cezayı kaldırmak için ne yapabiliriz?

Şube Müdürünün Bina Sınav Sorumlusu olarak 2 oturumu vardı. Birincisine giriş yaptı ama ikincisine giriş yapamadı. 1 yıl ceza yemiş. Böyle bir kural var mı? Sunumlar da bile ilk göreve giriş yapmak yeterli yazıyor
il sınav komisyonuna dilekçe verecek. Kalkıp kalkmaması onlara bağlı.

Değişen yeni yönetmelikle beraber her oturum giriş yapacaklar. 6 ayı geçti bu uygulamanın üzerinden. Aldığı yeni eğitimde öğrenmiş olması lazım.

ilksms
Geri