aynen bos işlerdurup durup bir sey saçmalıyorlar.
aynen bos işlerdurup durup bir sey saçmalıyorlar.
bu sınavlarda kimse görev almasın mı istiyorlar anlamadımYeni tebellüğ:
“Bakanlıkça yapılacak merkezî sınavlarda görev almak üzere MEBBİS'ten başvuruda bulunduğum ve sistem tarafından verilen görevimi onaylamadığım takdirde sınav görev puanıma +10 puan ekleneceğini kabul ediyorum.”
Ekli dosyayı görüntüle 78717
Ben artık başvurumuyorum. Verdiği zaten 1108 tl . Artık 2 porsiyon yemek parası.bu sınavlarda kimse görev almasın mı istiyorlar anlamadım![]()
hocam eski kimlik belgesi olan adaylarda çift imza ve mühür şartı var. İsim kaşesinin mühürle alakası yok .İsmi elle yazmak yerine kaşe basıyolar o kadar.E-sınav görevlisi doğru yapmış.E sınava eski kimlikle gelen adayın giriş belgesinde çift imza-çift mühür uygulamasında bir değişiklik var mı arkadaşlar?
Bir adayın giriş belgesinde ilçe mührü yerine şube müdürünün isim kaşesi varmış. Dün E-sınav görevlisi bir arkadaş sınava almamış mühür yok diyerek.
Sınav giriş belgesinde şube müdürünün isim kaşesi ilçe mührü yerine geçiyor mu?
Son kılavuzda "mühür/kaşe" ifadesi geçiyor. Uygulamada bir değişiklik varsa bilgi verir misiniz?
Bende o şekilde biliyorum hocam. Kılavuzdaki ifade ne anlama geliyor onu anlamadım.hocam eski kimlik belgesi olan adaylarda çift imza ve mühür şartı var. İsim kaşesinin mühürle alakası yok .İsmi elle yazmak yerine kaşe basıyolar o kadar.E-sınav görevlisi doğru yapmış.