Sayın hocam, bizim ilde uygulama izleme sorumlularının sınava geç kaldığına, gelmediğine hiç şahit olmadım. Yaklaşık 40 sınava girmişimdir 3-4 yılda. Ama başkan ve gözetmenlerin sınava gelmediğine, (o yüzden zaten onay butonu koydular ki görevli onaylasın, bir sorumluluğu olsun ve hatırlasın, sınavdan 3 saat önce de sms geliyor görevliye) sınava gelenlerin ise mebbis şifrelerini bilmediğine 5-6 sınavda bir şahit oluyorum. O yüzden bencillik ifadenizi aynen size iade ediyorum, ayrıntıları bilmeden karşı tarafı itham etmeyin.Devlet yöneticilerimiz terör suçu hariç cezaevindekileri affediyor siz trafikten geç kalan öğretmenleri affetmeyi doğru bulmuyoruz diyosunuz bırakın bu işleri sırf sizler daha fazla görev alacaksınız diye bencil olmayın. Hayırlı olsun Ziya hocaya teşekkür ederiz.
En son sınav görevim salı günüydü, başkan olan arkadaş mebbis şifresini bilmiyor, ben daha önce de girdim, e-devletten girmiştim diye ısrar ediyor, ama ben sistemin e-devletten girişe izin verdiğini görmedim, duymadım, hocam siz normal mebbise girişi hatırlıyorsunuz diyorum, ısrar ediyor, e o zaman buyrun girin girebiliyorsanız dedim ben de. Mebbis için hatırladığınız eski şifreleri girin dedim. Giremeyince bina yöneticisi dışarı davet etti, sınava giremeyeceğini söyledi. Bakanlık her yıl en az 2 kere uyarıyor, sınav görevlendirme belgesinde yazıyor, şimdi suç kimin?