sepulturgay
Aktif Üye
Ankara'da şu eğitime başvurmak istiyorum ama bir türlü denk getiremedim

arkadaşlar istanbul'da ben başvurdum. Saat 10 da sistem açıldı. Ben hemen ilk dakika başvuru yaptım. Ancak açıklanan sonuca bakıyorum. Kontenjana giremediniz yazıyor. Kaç kişi alındı, neye göre alındı hiçbir açıklama yok. Bilgisi olan var mı? Kabul edilen oldu mu?
Hocam sonuç açıklanmıştı, şimdi baktın sonuç ekranını kaldırmışlar. Acaba yeniden değerlendirmeye mi aldılar. Bilgisi olan var mı?sonuc aciklanmadi hocam,gecen seneki sonucami baktiniz acaba?
E-sınav salonlarında gözetmen veya başkan olmak için herhangi bir kurs almış olmak gerekiyor mu ?Ekstra bişey yok hocam sadece kimlik, giriş belgesi kontrolü ve kameraya baktırma işleri sizde. Uygulama izleme sorumlusu geri kalan işlemleri yapıyor zaten. Sınav başladıktan sonra sadece oturup bekliyorsunuz.
E-sınav salonlarında gözetmen veya başkan olmak için herhangi bir kurs almış olmak gerekiyor mu ?
Hocam sonuç açıklanmıştı, şimdi baktın sonuç ekranını kaldırmışlar. Acaba yeniden değerlendirmeye mi aldılar. Bilgisi olan var mı?
Sonuç sayfasına eriştiyseniz tarayıcınızın geçmiş listesinde sonuçların olduğu sayfanın adresi mevcuttur hocam, bize de linki atın bizde sonuca bakalım.. merak ettim şimdi..![]()
http://istanbul.meb.gov.tr/yegitek/sinav/2020/sonuc - hocam bu sayfa olabilir ancak şu an ulaşılamıyor. sitede de hala sonuçlar yok. acaba yeniden değerlendiriyorlar mı? ben de merak ettim şimdi.
gecen sene birkerede basvuru almislardi,sonra kursu iptal etmislerdi. Yine iptalmi edecekler acaba.. Bu zamana kadar belli olurdu heralde, zor birsey degil sonucta..
Kaynak?Evet hocam bakanlık tarafından iptal edilmiş. İlerde kurs açılırsa tekrar duyurulacakmış.
Kaynak?
Kurusun yüzyüze olması gerekiyor sanırım. Şu ortamda bu riski göze alamadıkları için böyle bir durum ortaya çıkıyor. Biz Kahramanmaraş olarak 2 ay önce bu kursu gerçekleştirdik ama şimdi olsa yapabilirmiydik bilmiyorum.Sürekli başvuru açıp iptal ediyorlar . Amaç ne ?
bugün 2 yıldır görev çıkmıyor diye il mem i aradım (izmir) merkez ilçeler dışında görev verilmiyor dedi.
büyükşehirde merkez ilçe kavramı var mı?(2017 de büyükşehirler için merkez ilçe kavramı kalktı diye biliyorum)
eskiden yerleştirme cuma resen istek ise pazar günleri oluyordu. bugün resen istek açıktı, değişiklik hakkında bilgisi olan var mı?
E Sınavda sadece 10 sn. telefonda saate baktık diye 1 yıl ceza aldım....
Kameralardan mı görülmüş hocam şikayet mi var
Hocam çanta ve cep telefonu ile sınav salonuna girmek yasak kuralı gelmişti en son . Başkan veya gözetmen hiç farketmiyor görevli herkes için geçerli olmalıAslında başkan ve gözetmen sınav başlar başlamaz telefonları ele alıyorlar.
Ta ki sınav bitinceye kadar.
Müfettiş onları kamera kayıtlarından izlerken benim 10 sn. saate bakışımı da görünce cezayı veriyor...