E Sınav Görevi

Kodla Büyü

dokmeefrail

Süper Üye
Süper Üye
hocalarım e sınav uygulama ve izleme sorumlusuyum. yaklaşık 2 aydır sınav görevi çıkmaz oldu. Ceza da almadım. Neden görev alamadığımı nereden öğrenebilirim?

Banada 2 aydır çıkmıyordu bu hafta çıktı. 1-2 hafta daha bekleyip ilçe bt kordinatörüne sorun isterseniz.

hocalarım e sınav uygulama ve izleme sorumlusuyum. yaklaşık 2 aydır sınav görevi çıkmaz oldu. Ceza da almadım. Neden görev alamadığımı nereden öğrenebilirim?
e-Sınav oturumlarında Bina Yöneticisi, Salon Başkanı ve Gözetmen olarak görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihleri her hafta Pazartesi günü saat 18.00'den önce sıfırlanacaktır.

▪️Bir sonraki hafta yapılacak sınavlarda görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihini Pazartesi günleri saat 18.00 ile Perşembe günleri saat 23.59 arasında güncellemesi gerekmektedir.

Bu durumdan dolayı çıkmıyor olabilir mi hocam?

e-Sınav oturumlarında Bina Yöneticisi, Salon Başkanı ve Gözetmen olarak görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihleri her hafta Pazartesi günü saat 18.00'den önce sıfırlanacaktır.

▪️Bir sonraki hafta yapılacak sınavlarda görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihini Pazartesi günleri saat 18.00 ile Perşembe günleri saat 23.59 arasında güncellemesi gerekmektedir.

Bu durumdan dolayı çıkmıyor olabilir mi hocam?
zaten o şekilde istiyorum hocam her hafta

Ankara da ilçe memurlarının hepsine eğitim vermişler eski uygulamacılara çıkmıyor. Bakanlıkta burada olunca bakanlık memurları da eğitim almış. Hepsi e-sınavlarda.

Vhki , bilgisayar işletmeni ,tekniker , büro personeli ,memur . Sınava girdiğimde sorduğum arkadaşların unvanları. Ez cümle yıllık 10 görev gelirse iyi hocam.

Vhki , bilgisayar işletmeni ,tekniker , büro personeli ,memur . Sınava girdiğimde sorduğum arkadaşların unvanları. Ez cümle yıllık 10 görev gelirse iyi hocam.
keşke 10 görev gelse durumundayım. Küçük bir şehirdeyim bu yıla kadar 10-11 adet görev çıkıyordu. Bu yıl e sınav eğitimi tüm öğretmenlere açılınca görev çıkmaz oldu. 60 uygulama izlemeci vardı 600 e çıktı sayı.

BBNET
Geri