hocalarım e sınav uygulama ve izleme sorumlusuyum. yaklaşık 2 aydır sınav görevi çıkmaz oldu. Ceza da almadım. Neden görev alamadığımı nereden öğrenebilirim?
e-Sınav oturumlarında Bina Yöneticisi, Salon Başkanı ve Gözetmen olarak görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihleri her hafta Pazartesi günü saat 18.00'den önce sıfırlanacaktır.hocalarım e sınav uygulama ve izleme sorumlusuyum. yaklaşık 2 aydır sınav görevi çıkmaz oldu. Ceza da almadım. Neden görev alamadığımı nereden öğrenebilirim?
zaten o şekilde istiyorum hocam her haftae-Sınav oturumlarında Bina Yöneticisi, Salon Başkanı ve Gözetmen olarak görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihleri her hafta Pazartesi günü saat 18.00'den önce sıfırlanacaktır.
Bir sonraki hafta yapılacak sınavlarda görevlendirilmek isteyen personelin görev tercihini Pazartesi günleri saat 18.00 ile Perşembe günleri saat 23.59 arasında güncellemesi gerekmektedir.
Bu durumdan dolayı çıkmıyor olabilir mi hocam?
hocalarım e sınav uygulama ve izleme sorumlusuyum. yaklaşık 2 aydır sınav görevi çıkmaz oldu. Ceza da almadım. Neden görev alamadığımı nereden öğrenebilirim?
keşke 10 görev gelse durumundayım. Küçük bir şehirdeyim bu yıla kadar 10-11 adet görev çıkıyordu. Bu yıl e sınav eğitimi tüm öğretmenlere açılınca görev çıkmaz oldu. 60 uygulama izlemeci vardı 600 e çıktı sayı.Vhki , bilgisayar işletmeni ,tekniker , büro personeli ,memur . Sınava girdiğimde sorduğum arkadaşların unvanları. Ez cümle yıllık 10 görev gelirse iyi hocam.
3 yıl önce almıştım. E Sınav uygulama izleme sorumlusu gibi birşeydiKursu ne zaman almıştınız ve ismi tam olarak ne bir bakar mısınız hocam?
4.01.04.02.023 - e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu KursuKursu ne zaman almıştınız ve ismi tam olarak ne bir bakar mısınız hocam?
4.01.04.02.023 - e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu