E-OKULDA karne görüşlerine SMİLEY ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
En basit smileyler bile yazıcı çıktısında görünmüyor.

Denediğim Örnekler; ☺ ☻ ► ♥ ʘ ϡ

Sizlerin denediğiniz ve olumlu sonuç aldığınız örnekler varmı? arkadaşlar

Bunun gibi ☺ ♥ bişey mantıksızmı olur?
Lise öğrencisi belki, Ama ilkokul için değil.

hocam çıkarmalar var kırtasiyede beş dknı alır bizim matematikçi ilkokulda karneleri süslemişti onun sınıfı için bir farklılık oldu çoçuklar çok sevindi

impetus23' Alıntı:
hocam karne görüşünde ne gerek var smiley e, ciddilikten uzak, mantıksız buldum
evet hocama katılıyorum. sonuçta resmi evrak sayılır imzalı mühürlü filan. çok istiyorsanız buraya ekleyin :mrgreen:

Karne görüşlerini de kendi el yazınızla yazsanız daha etkili olmaz mı :?

cehcah' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

lise öğrencisine kalp mi yapacaksınız? :?
İlkokul için olduğu alıntı yaptığınız mesajdan zaten anlaşılıyor, Lakin, okumak başka anlamak başka.
Yapılabiliyorsa olur .Kopyalayıp karne görüşüne kaydedin Rapor ekranında görüyorsanız, (PDF olarak kaydedin başka yazıcıda karne çıktısı alın.)Yazıcı ile ilgili sorun var demektir.

Bir idareci olarak smileyli karneye imza atmam. Bi öğretmen arkadaş smiley kullanmıştı. Sildirdim. Kötü niyetli biri bu tür şeyleri idare aleyhine kullanabiliyor. Ne kendinizi ne de idarenizi zor durumda bırakmayın bence. Kırtasiyeden alınan çıkartmalar olabilir belki, o da mühürlü yüze değil notların bulunduğu yüze olabilir. Benim görüşüm budur. Bilgilerinize...

Okulu masabaşı resmi daire değil, sevgimizin de gösterildiği yuvalar olarak görmek gerekir.
Bizde mühendisler masabaşında.
Doktorlar masabaşında.
İdareciler masabaşında.
Soma denetçileri sahipleri masabaşında.
İşler kağıt üzerinde.
Sevgimizin gülen yüzünü resmiyete dökmek şart sayın hocam.

Dökün o zaman hocam. Ben dökmem. 2 gülücüğü klavye ile yapmakla güler yüz gösteriliyorsa söyleyecek bişeyim yok.
Bu arada yarın soma için sergimiz var. Yani masabaşında değiliz.
Mühürün olduğu yerde resmiyet vardır. Sevginizi diğer ortamlarda gösterirsiniz. Sonuçta mahkemede hiçbir katip yazdığı karar tutanağının sonuna smiley atmıyor değil mi...

Hocam yapanı yadırgamam. Çıkartmalara da neden olmasın dedim.
Ben mühürün olduğu sayfaya yapmam diyorum.
---------
Okulumuz ... numaralı .... sınıfı öğrencisi Ali Veli`ye ait eğitsel değerlendirme formu ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize arz ederim :)
---------
Resmi yazıları böyle bitiren varmı bilyorum ama ben bitirmiyorum. Resmi yazıda başlık olduğundan mühür vurulmaz. Mühür varsa da başlık yoktur. Karnede başlık yok mühür var. Dolayısıyla o resmi bir evraktır. He çok smiley yapma modundaysam, öğrencime küçük zarf içinde ufak notlar yazıp karneyle veririm. Orada istersem smileyi göbek attırırım. Tercih meselesi.
Karneyi parçalayıp çöpe atma konusunda ise; öğrenci o hareketi yapıyorsa zaten ona bişey vermemişizdir. Başka söze gerek var mı bilmiyorum.

Hocam anladım saygı da duyarım size. Ben karneye yapmam diyorum sadece. Yapacaksam ayrı bir kağıda yaparım karne ile veririm.

yasinz' Alıntı:
Hocam yapanı yadırgamam. Çıkartmalara da neden olmasın dedim.
Ben mühürün olduğu sayfaya yapmam diyorum.
---------
Okulumuz ... numaralı .... sınıfı öğrencisi Ali Veli`ye ait eğitsel değerlendirme formu ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize arz ederim :)
---------
Resmi yazıları böyle bitiren varmı bilyorum ama ben bitirmiyorum. Resmi yazıda başlık olduğundan mühür vurulmaz. Mühür varsa da başlık yoktur. Karnede başlık yok mühür var. Dolayısıyla o resmi bir evraktır. He çok smiley yapma modundaysam, öğrencime küçük zarf içinde ufak notlar yazıp karneyle veririm. Orada istersem smileyi göbek attırırım. Tercih meselesi.
Karneyi parçalayıp çöpe atma konusunda ise; öğrenci o hareketi yapıyorsa zaten ona bişey vermemişizdir. Başka söze gerek var mı bilmiyorum.
Karne öğrenciye sunuluyor.Makam hazretlerinemi sunuluyor?Azıcık gülüversen, başbakanlık resmi yazışmalar mevzuataına aykırı bir evraka imza atmaktan dolayı görevden alınmazsın.Heleki ilkokul idarecisi isen.

Neyseki idareciler artık seçimle oluyor.Halbuki Önce ben karşı çıkmıştım.
Stockholm sendromundan kurtulmak şart, Demekki değişmek şart.Ama önce kafaları değiştirmek şart.
Yav bunlar değil öğrenciye , öğretmenede gülmezler.Ama artık öğrencinin 10, velinin 10 üstüne öğretmenin 20 puanı :scared: var ve mecburen gülecekler. :lol:

COBOL' Alıntı:

evet tabi anasınıfı ve ilkokul için normal olabilir, ortaokul ve lise için gereksiz diye düşünüyorum, yoksa hatta süslenedebilir tabi

bende idareciyim ama hiç öyle smiley-imza gibi bi takıntım yok. çünkü ilkokul ortaokulda bir öğretmen, öğrencisi ne kadar başarısız olursa olsun alay etmek için özel işaret vs kullanmaz. öğretmenler bu işaretleri zannımca iyi tatiller :) gibi durumlarda kullanır

Arkadaşlar ;
:? Yardımlarınız için teşekkürler.
Bizim ülkede, bir adım ileri gidemeyiz, bunu iyi anladım. Önce umutlar ölür, Sonra yarınlar. Ölü toprağı atılı üzerimizde.

hocam bildiginizi yapın olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz..Siz boşverin at gözlüklüleri.. on yıl önce okula ruj küpe dövme kısa short boyalı saç ile öğrenciler gelse nasıl olur deseydiniz sizi top atışına tutarlardı..bugün her idareci paşa paşa alıyor okula ögrenciyi sıkıyosa sesi çıksın..değişime ayak uyduracaksın yoksa uydururlar.

adam bi soru sormuş biliyorsanız cvp verin bilmiyorsan senden karne yorumu istememişki neden bu kadar kraldan çok kralcılık ??

tcoalngsau' Alıntı:
hocam bildiginizi yapın olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz..Siz boşverin at gözlüklüleri.. on yıl önce okula ruj küpe dövme kısa short boyalı saç ile öğrenciler gelse nasıl olur deseydiniz sizi top atışına tutarlardı..bugün her idareci paşa paşa alıyor okula ögrenciyi sıkıyosa sesi çıksın..değişime ayak uyduracaksın yoksa uydururlar.

adam bi soru sormuş biliyorsanız cvp verin bilmiyorsan senden karne yorumu istememişki neden bu kadar kraldan çok kralcılık ??

:++: :alkis:

ne smileymiş arkadaş... her şeyi yaptık her çabayı gösterdik tüm öğrencilere yetiştik hepsini eğittik, hepsine öğrettik smileyimiz eksik kaldı...

tcoalngsau' Alıntı:

Yazacaklarımı hocam yazmış.. :alkis:

tevfikdemir02' Alıntı:
ne smileymiş arkadaş... her şeyi yaptık her çabayı gösterdik tüm öğrencilere yetiştik hepsini eğittik, hepsine öğrettik smileyimiz eksik kaldı...
Bir küçük gülümseme için, sevgimizi ifade etmek için belki de geç bile kalmışızdır sayın hocam.
Ekim ayında verilen sıradan bir önerge ilgi görseydi, bugün belki 432 Somalı yetim baba sevgisi ile büyüyecekti.

tcoalngsau' Alıntı:

değerli hocam, dediğiniz gibi bir değişimi benimsememek at gözlülük oluyorsa ben takıyorum o gözlüğü o zaman =)

ayrıca fikrimizi belirtmemizin neyini hazmedemedin, küstahlık felan mı etmişiz.. kraldan çok kralcılık mı yaptık gülünç

Başlığı okuyunca "Ya ben bunu nasıl düşünemedim? Helal olsun arkadaşımıza." dedim. Sonra yorumları okudum. Her görüşten arkadaşlarımız var. Hepsine saygı duyuyorum.

Bense son 3 yıldır karnelerin görüş kısmına (meslek lisesi) Yerli ve yabancı düşünürlerin özdeyişlerini, Atatürk'ün sözlerini, Hadis-i Şerif vb. ekliyorum. Öğrencilerin de çok hoşuna gidiyor. Eğer resim öğretmeni olsa idim ( yada bir yeteneğim olsaydı ) her öğrenciye karikatür çizerdim. Bu dönem sonunda da kesinlikle smiley ekleyeceğim. :+1:

Biraz daha ileri gidersem, bu fikir "Eğitimde iyi örnekler " gibi bir etkinliğe de katılabilir.

bende diyorum güzel karne görüşü örnekleri felan bulurum.konu ne uçmuş

Hiçbir başarı ve hiçbir başarısızlık yapılanların sonuncusu olmayacaktır .. böyle bişe yapıştrdım hepsine notları vs. bitirene kadar sonra bazılarına bireysel veya farkı görüşler eklerim diye.. sınıfı dönem ortasında aldığım için biraz yabancıyım.. burada öğrenci bazında yazacaklarımız dışında..genel oalarak yazabileceğimiz güzel sözler fln paylaşırsanız sevinirm..

......... , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.-' ............
............... `)| ... , ........
................ || _.-'| ........
............. ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| .' .............
....... |\ |\ ,. ||/ .............