evet hocama katılıyorum. sonuçta resmi evrak sayılır imzalı mühürlü filan. çok istiyorsanız buraya ekleyin :mrgreen:impetus23' Alıntı:hocam karne görüşünde ne gerek var smiley e, ciddilikten uzak, mantıksız buldum
İlkokul için olduğu alıntı yaptığınız mesajdan zaten anlaşılıyor, Lakin, okumak başka anlamak başka.cehcah' Alıntı:COBOL' Alıntı:Bunun gibi ☺ ♥ bişey mantıksızmı olur?
Lise öğrencisi belki, Ama ilkokul için değil.
lise öğrencisine kalp mi yapacaksınız? :?
Karne öğrenciye sunuluyor.Makam hazretlerinemi sunuluyor?Azıcık gülüversen, başbakanlık resmi yazışmalar mevzuataına aykırı bir evraka imza atmaktan dolayı görevden alınmazsın.Heleki ilkokul idarecisi isen.yasinz' Alıntı:Hocam yapanı yadırgamam. Çıkartmalara da neden olmasın dedim.
Ben mühürün olduğu sayfaya yapmam diyorum.
---------
Okulumuz ... numaralı .... sınıfı öğrencisi Ali Veli`ye ait eğitsel değerlendirme formu ekte sunulmuştur.
Bilgilerinize arz ederim
---------
Resmi yazıları böyle bitiren varmı bilyorum ama ben bitirmiyorum. Resmi yazıda başlık olduğundan mühür vurulmaz. Mühür varsa da başlık yoktur. Karnede başlık yok mühür var. Dolayısıyla o resmi bir evraktır. He çok smiley yapma modundaysam, öğrencime küçük zarf içinde ufak notlar yazıp karneyle veririm. Orada istersem smileyi göbek attırırım. Tercih meselesi.
Karneyi parçalayıp çöpe atma konusunda ise; öğrenci o hareketi yapıyorsa zaten ona bişey vermemişizdir. Başka söze gerek var mı bilmiyorum.
COBOL' Alıntı:Bunun gibi ☺ ♥ bişey mantıksızmı olur?
Lise öğrencisi belki, Ama ilkokul için değil.
tcoalngsau' Alıntı:hocam bildiginizi yapın olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz..Siz boşverin at gözlüklüleri.. on yıl önce okula ruj küpe dövme kısa short boyalı saç ile öğrenciler gelse nasıl olur deseydiniz sizi top atışına tutarlardı..bugün her idareci paşa paşa alıyor okula ögrenciyi sıkıyosa sesi çıksın..değişime ayak uyduracaksın yoksa uydururlar.
adam bi soru sormuş biliyorsanız cvp verin bilmiyorsan senden karne yorumu istememişki neden bu kadar kraldan çok kralcılık ??
tcoalngsau' Alıntı:hocam bildiginizi yapın olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz..Siz boşverin at gözlüklüleri.. on yıl önce okula ruj küpe dövme kısa short boyalı saç ile öğrenciler gelse nasıl olur deseydiniz sizi top atışına tutarlardı..bugün her idareci paşa paşa alıyor okula ögrenciyi sıkıyosa sesi çıksın..değişime ayak uyduracaksın yoksa uydururlar.
adam bi soru sormuş biliyorsanız cvp verin bilmiyorsan senden karne yorumu istememişki neden bu kadar kraldan çok kralcılık ??
Bir küçük gülümseme için, sevgimizi ifade etmek için belki de geç bile kalmışızdır sayın hocam.tevfikdemir02' Alıntı:ne smileymiş arkadaş... her şeyi yaptık her çabayı gösterdik tüm öğrencilere yetiştik hepsini eğittik, hepsine öğrettik smileyimiz eksik kaldı...