fateless38
Aktif Üye
inşallah sorundur ama pek sorun gibi gözükmüyorsedo' Alıntı:hocam Bizim okulda diğer branşlara 1.sınav 2.sınav 3.sınav açılıyor. Sadece bilişimde projeyle başlıyor direk.. Bir sorun oldugu kesin bence..

inşallah sorundur ama pek sorun gibi gözükmüyorsedo' Alıntı:hocam Bizim okulda diğer branşlara 1.sınav 2.sınav 3.sınav açılıyor. Sadece bilişimde projeyle başlıyor direk.. Bir sorun oldugu kesin bence..
bizde de durum aynı :?fateless38' Alıntı:inşallah sorundur ama pek sorun gibi gözükmüyorsedo' Alıntı:hocam Bizim okulda diğer branşlara 1.sınav 2.sınav 3.sınav açılıyor. Sadece bilişimde projeyle başlıyor direk.. Bir sorun oldugu kesin bence..![]()
bilmiyorum hocam fen öğretmeni geldi yanıma not giremiyorum diye ondan yazdım dönem ortasında böyle bir uygulama yapmazlar diye umut ediyorum yada nabız yokluyorlar seneye içinsedo' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:bizim okulda diğer branşlarda da aynı sıkıntı var büyütecek birşey yok bence dönem ortasında böyle birşey yapmazlar
hocam Bizim okulda diğer branşlara 1.sınav 2.sınav 3.sınav açılıyor. Sadece bilişimde projeyle başlıyor direk.. Bir sorun oldugu kesin bence..
Aynı fikirdeyim...pcreis' Alıntı:sınavımı yapacam.hiç olmadı ders içi katılıma girecem notları.
pcreis' Alıntı:sınavımı yapacam.hiç olmadı ders içi katılıma girecem notları.
habibocak' Alıntı:Bu gün Temel Eğitim Öğrenci işleri, Program Geliştirme ve Bilgi işlem ile yaptığım görüşmelerde sınav notu girişi açılmayacakmış.
habibocak' Alıntı:Sebebini sordum Hocam,
Yeni Ölçme Programında sınav olmadığı içinmiş.
muhalif33' Alıntı:ders içi etkinlik notu vereceğiz. doğru olan da bu bence. not verelim de sınav olmasın daha iyi...sonuçta müzik, resim gibi branşlarda da sadece ders içi etkinlik notu var.