lesermi
Site Gezgini
Hocam resim yükleme ekranına kadar geliyorum. Resmi de alıyor ama biraz bekleyip şu hatayı veriyor. Sheets("Anasayfa").WebBrowser1.Document.getElementById("IOMToolbarActive1_kaydet_b").getElementsByTagName("img")(0).Click. Ekranda çıkan hata kodu 424Ekli dosyayı görüntüle 61534 E-okul resimlerini Robores, Eokul foto gibi programlarla (yapanların eline sağlık) hazırlıyoruz ama resimleri e-okula yüklemek tam bir eziyet ya da ben çok tembelim8 sınıflık okulun (ki bu çok küçük bir okul) resimlerini tek tek yükledikten sonra, ben çektim başkası çekmesin (aslında ben çektim bir daha çekmeyeyim
) diye programı hazırladım. Yardım kısmında programın kullanımı anlatılmıştır. Program ilkokul ve ortaokullar içindir. Faydalı olması dileğiyle.
Düzeltme: Giriş sayfası mebbis olarak değiştirildi. Mebbis girişi yaptıktan sonra e-okul kullanıcı adınıza sağ tıklayıp aç derseniz e-okul açılacaktır. (Kullanıcı adınıza tıkladığınızda yeni sayfada açmaya çalışabiliyor)
Düzeltme: Sanırım hata e-okuldan kaynaklanıyor. Çünkü kendim yüklemeye çalıştım fakat zaman aşımına uğruyor e-okul. Kodlarla ilgisi yok gibi. Resim ekle yerine hızlı resim ekle yapılsa daha iyi gibi. Hızlı resim ekle çalışıyor şu an.
Son düzenleme: