Excel dosyasını açtığınızda tarayıcı ekranını hiç göremiyorsunuz sanırım. Yardım kısmında çözümü olması gerekiyor.Yukarıdaki hatayı ben de alıyorum. Office 2016 pro. kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 61217
Excel dosyasını açtığınızda tarayıcı ekranını hiç göremiyorsunuz sanırım. Yardım kısmında çözümü olması gerekiyor.Yukarıdaki hatayı ben de alıyorum. Office 2016 pro. kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 61217
Aynen öyle. Tarayıcı açılmıyor, resimdeki hatayı veriyor. Yardım kısmında çözümü bulamadım.Excel dosyasını açtığınızda tarayıcı ekranını hiç göremiyorsunuz sanırım. Yardım kısmında çözümü olması gerekiyor.
Hocam aşağıdaki dosyanın yardım bölümüne bakarsanız.Aynen öyle. Tarayıcı açılmıyor, resimdeki hatayı veriyor. Yardım kısmında çözümü bulamadım.
Sorun cozuldu. Tesekkurler hocam.Hocam aşağıdaki dosyanın yardım bölümüne bakarsanız.
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/e-okul-ogrenci-bilgilerini-alma-v2-3.163788/
Örnek: 5A klasörünün içinde öğrenci numaralarıyla isimlendirilmiş resimler olacak. Resimleri çekmediyseniz E-okul foto android uygulamasını tavsiye ederimResimlere isim mi yazacaz yoksa numaramı?nasıl işliyor.
Hangi maddeyi yaptınız da sorun çözüldü?Sorun cozuldu. Tesekkurler hocam.
Dediginiz gibi 2. MaddeHangi maddeyi yaptınız da sorun çözüldü?
2. maddeyi yapınca düzeldi.
Hata penceresinin ekranının görüntüsünü atabilir misiniz. İdare şifresiyle giriyorsunuz değil mi?Makro hatası veriyor en ve debug diye hata kodu üzeri sarı ''For i = 0 To Sheets("Anasayfa").WebBrowser1.Document.getElementById("ddlSinifiSubesi").getElementsByTagName("option").Length - 1''
Makro Hatası veriyor maaleef![]()
hocam iyi günler. e-okulu açıyorum sınıfı listeliyorum fotoğraf yükle düğmesine bastığım zaman yine sınıf listele bölümü geliyor. neden acaba?
teşekkür ederim hocam.
Hocam ortaokullar için bu, lisede çalışıyorsunuz sanırım.Hocam elinize sağlık, bende bir hata aldım. Çözümü varmıdır. (program uyarılara göre ve eokul sınıf listesi ile fotograf sayısı eşit)
bende aynı hatayı alıyorumMakro Hatası veriyor maaleef![]()
hocam excelin içinde açılan sayfada doğrulama kodu cikmiyorEkli dosyayı görüntüle 61534 E-okul resimlerini Robores, Eokul foto gibi programlarla (yapanların eline sağlık) hazırlıyoruz ama resimleri e-okula yüklemek tam bir eziyet ya da ben çok tembelim8 sınıflık okulun (ki bu çok küçük bir okul) resimlerini tek tek yükledikten sonra, ben çektim başkası çekmesin (aslında ben çektim bir daha çekmeyeyim
) diye programı hazırladım. Yardım kısmında programın kullanımı anlatılmıştır. Program ilkokul ve ortaokullar içindir. Faydalı olması dileğiyle.