yetkiyi fazla vermişsin sil tekrar ekle düzelirahmetfx' Alıntı:Bize görevlendirme gelen öğretmen arkadaş da, "hocam ben herkese ait not giriş sayfasını vs. görebiliyorum" demişti. Sorun mu var acaba?
ahmetfx' Alıntı:Bize görevlendirme gelen öğretmen arkadaş da, "hocam ben herkese ait not giriş sayfasını vs. görebiliyorum" demişti. Sorun mu var acaba?
bu konuda bizde muzdaribiz. Okul şifresiyle alınıyor raporlar ancak.eras63' Alıntı:ya bu e - okulda problem var galiba biz de geçen sene yaptığımız şeyleri yapamıyoruz örneğin sınıf listeleri raparu veya veli toplantısı için sınıf başarı listesi.. bunların yetkilerine baktık hepsi açık ama bi türlü sorunu çözemedik sanırım sistemden kaynaklı bir problem gibi :verymad:
biltek2007' Alıntı:ilçe e-okul yöneticisi personelin gorevlendirme kaydını yapmamıştır.[/quote
e-okulda ismi var
+1ahmet27' Alıntı:şu başlığı düzeltsen de, ilerde aynı sorunla karşılaşanlara konuyu bulmaları için faydan dokunsa ne iyi olurdu. :verymad:
DotCom' Alıntı:kullanıcıyı silip tekrar eklemeyi denemişsinizdir sanırım.
başka bir kişinin tc nosu ile kısıtlamayı denediniz mi? nasıl sonuç verir bilmiyorum belki işe yarayabilir
Başlığı da düzenleyebilirseniz daha uygun olacaktır sanırım.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
E-Okulda Sorunsuz bir kullanıcı için Yapılacak İşlemler;
1. Öğrenim şekli ve ders giriş çıkış saatleri girilmelidir.
2. Personele kullanıcı adı ve şifre tanımlanırken T.C. Kimlik No kısıtlaması girilmelidir. (T.C. Kimlik No kısıtlaması yoksa kullanıcı idareci yetkilerinin tamamına sahiptir. Ancak davranış notu giremez.)
3. Şube Ekle bölümününden sınıfı var ise sınıfa tanımlanmalıdır.
4. Öğrencinin seçmeli dersleri doğru olarak girilmelidir.
5. Gireceği derslere Ders İşlemleri menüsünden ders öğretmenleri tanımlanmalıdır.
6. Ders İşlemleri Menüsünden Ders Programı yapılmalıdır.
Bunlar doğru olarak yapılırsa öğretmen yapacağı iş ve işlemlerde hiçbir sıkıntı yaşamaz. Eğer Problem var ise mutlaka yukarıdakilerden birinde sıkıntı vardır.
İyi çalışmalar.