sunu için sağol hocambozo' Alıntı:rüzgara karşı hocam.olay basit.sadece sormuluk fazla.müdürn sertikayı almışssa görevli odur.fakat karşılıklı diyalog önemli burda.sana link veriyom sunuyu ordan indir.www.ortaklaraol.k12.tr/ekonferans.rar
kolay gelsin
phileo' Alıntı:hocam seminerin kuşadasında olduğunu öğrenen müdür beyler tatil için kendilerini yazmışlar ama oraya geldikten sonra çoğu pişman olmuştu. Döndükten sonra ben bir yazıyla bizim bilgisayarcıya bırakırım diyordu.
Bence sertifikayı alan kimse o ilgilensin çok büyük sorumlulukları yok bizim için ama müdür beyler belki zorlanabilirler... :+1:
Hocam seminer dökümanları için teşekkürler...bozo' Alıntı:
benim durumum ne olacak? :=)Rüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar benim durumum biraz karışık
kuşadasına bizim müdür seminere gitti ama konferans salonu uzaktan eğitim için beni görevlendirecekmiş. bu konuda eğitim almadım, nasıl olacak şimdi?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:benim durumum ne olacak? :=)Rüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar benim durumum biraz karışık
kuşadasına bizim müdür seminere gitti ama konferans salonu uzaktan eğitim için beni görevlendirecekmiş. bu konuda eğitim almadım, nasıl olacak şimdi?
antalya yattımfacil' Alıntı:ucretler yattımı arkadaslar
http' Alıntı:antalya yattımfacil' Alıntı:ucretler yattımı arkadaslar
hocam banka hesabında sadece yatan miktar görünüyor. Kuşadasında kağıtları imzalarken toplam tutara bakmamıştım. 231 tl yatmış, antalya-kuşadası sadece gidiş yol 50 tl idi. gerisini siz hesaplayın.zencefil58' Alıntı:kaç para görünüyodu hocam kağıtta kaçını otel kesmiş.
SAyın hocam senin ilinden gelen diğer bir arkadaşa vermiştirler kullanıcı adını ve şifreni bir araştır bulursun. Deneme yayını tam katılımlı prova 23 mAyısta olacak saat 15.00 da. en az yarımsaat önce girin dediler sisteme. Bu arada düzce hala paralar yatmadı. Bekliyoruz.saw_all' Alıntı:arkadaşlar deneme yayını ne zamn yapılacak? bununla ilgili kurumlara yazı gelecek mi acaba? seminere katılamadım, kullanıcı adımı nerden elde edebilirim?
metak75' Alıntı:SAyın hocam senin ilinden gelen diğer bir arkadaşa vermiştirler kullanıcı adını ve şifreni bir araştır bulursun. Deneme yayını tam katılımlı prova 23 mAyısta olacak saat 15.00 da. en az yarımsaat önce girin dediler sisteme. Bu arada düzce hala paralar yatmadı. Bekliyoruz.saw_all' Alıntı:arkadaşlar deneme yayını ne zamn yapılacak? bununla ilgili kurumlara yazı gelecek mi acaba? seminere katılamadım, kullanıcı adımı nerden elde edebilirim?