offspring001
Aktif Üye
- Mesajlar
- 133
Bir Kesinti Oldu. 1 Dk içerisinde devam edeceğiz... açıklama
ilçe milli eğitim müdürüyle mi birlikte izliyorsunuzmfacil' Alıntı:dustu bakan
yarın şube müdürleri toplantısı var. fazladan saat 13 de bakan herkese konuşma yapacakcgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce ilçe MEM'den aradılar. Yarın saat 13:00 de Milli Eğitim Bakanı okul müdürlerine yönelik seminer verecekmiş. Yarınki şube müdürlerine olan toplantı ne oldu diye sorunca ondan haberim yok cevabını aldım. Şimdi ne olacak. Bu konuda bilginiz var mı?
http' Alıntı:yarın şube müdürleri toplantısı var. fazladan saat 13 de bakan herkese konuşma yapacakcgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce ilçe MEM'den aradılar. Yarın saat 13:00 de Milli Eğitim Bakanı okul müdürlerine yönelik seminer verecekmiş. Yarınki şube müdürlerine olan toplantı ne oldu diye sorunca ondan haberim yok cevabını aldım. Şimdi ne olacak. Bu konuda bilginiz var mı?
Arkadaşlar bize ne mail geldi ne arayan var.cgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce ilçe MEM'den aradılar. Yarın saat 13:00 de Milli Eğitim Bakanı okul müdürlerine yönelik seminer verecekmiş. Yarınki şube müdürlerine olan toplantı ne oldu diye sorunca ondan haberim yok cevabını aldım. Şimdi ne olacak. Bu konuda bilginiz var mı?
e konferansta yazdı hocam ben ılceyı aradım bıldırdım yazın sıteye yada tel zıncırı kurun dedım sızdede aynısı olmustur yada olacaktıroffspring001' Alıntı:Arkadaşlar bize ne mail geldi ne arayan var.cgg*seco' Alıntı:Arkadaşlar biraz önce ilçe MEM'den aradılar. Yarın saat 13:00 de Milli Eğitim Bakanı okul müdürlerine yönelik seminer verecekmiş. Yarınki şube müdürlerine olan toplantı ne oldu diye sorunca ondan haberim yok cevabını aldım. Şimdi ne olacak. Bu konuda bilginiz var mı?
osy' Alıntı:arkadaşlar bugünkü telekonferans bitti. yarınki saat 10.00 da tekrar başlayacak moderatörler en son 09.45'te giriş yapmış olacaklar.
Ayrıca saat 13.00'te tüm il, ilçe ve okul yöneticilerine Bakan Ömer DİNÇER konusacakmış..bilgilerinize...