hocam aynı tas aynı hamam devam değişen hiç birşey olmaz burası Türkiyehavas' Alıntı:Yönetim denetimden ibarettir.
Denetimin olmadığı yerde yönetim temenniden ibarettir.
Bu bakandan biraz umudum vardı. Milli Eğitimdeki laçkalığı düzeltir, keyfiyet gider ciddiyet gelir diye. ancak E-Konferans olayından sonra (Özellikle Samsun -Tekkeköy deki arkadaşın isyanından-isyanımızdan sonra salonların boşalmasına hala hiçbir önlemin alınmaması ) umutlarım suya düştü.
aynen.........dobra1979' Alıntı:resmen angarya bir işi bedavaya yaptırdılar birdaha bende görev almak istemiyorum. Herkesin kaprisini çekmek zorunda değiliz ayrıca bu işi herkes yapabilir.
umus1979' Alıntı:konferans başladı ve salonda sadece ben varım...... konuda etik ne ilginç değil mi?
Ağızlarını açtıklarında da bakanı ve milli eğitimi eleştiriyorlar.umus1979' Alıntı:konferans başladı ve salonda sadece ben varım...... konuda etik ne ilginç değil mi?
hocam onu tam olarak nasıl yapacağızmfacil' Alıntı:bu arada monıtor ve projeksıyonu bılbırınden ayırın kı sız forumu takıp edebılesınız
:alkis: :alkis: :alkis:adnan54' Alıntı:bu seminerler gösterdi ki eğitimli insanla uğraşması daha zor
umus1979' Alıntı::alkis: :alkis: :alkis:adnan54' Alıntı:bu seminerler gösterdi ki eğitimli insanla uğraşması daha zor