zeybekd' Alıntı:Hocam bizimde bugün istediler bilgilerimizi manisa / gölmarmara
inşallah ücretlerle alakalıdır...
Ben de müdür yardımcısıyım ama etkili olmuyor. Hepsi benden büyük insanlar ve salon bomboş!beyza2006' Alıntı:müdür yardımcımız içeri girin demese imzaya kadar dışarıda kalacaklar..acaba hangi akla hizmet ediyorlar güya biliyorlarmış anlatılanları...
Maalesef meb tarafından yasaklanmış youtube giremiyorum......mfacil' Alıntı:bızım salon guzel su anda youtubete yannı medıtation yaz arka plana dusuk sesle ver bak daha ıyı dınlıyorlar=
uhaha:
Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar![]()
Tek imza , Salon dolu.antipc' Alıntı:Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar![]()
Tebrik ederim arkadaşım. Şube müdürü var mı salonunuzda? Bi de hangi il?KOZANDAGI' Alıntı:Tek imza , Salon dolu.antipc' Alıntı:Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar![]()
umus1979' Alıntı:tek imzayla salonu dolduran arkadaşlar işin sırrını bizede söylesinler. bir sabah bir de çıkışta alıyorum sadece o saatlerde salondalar. şimdi dört gözle beni (imza kağıdı) bekliyorlar salonda.
KOZANDAGI' Alıntı:Sube muduru kapinin onundeki koltukta oturuyor. Imzayi da o takip ediyor.