CadCam67' Alıntı:Arkadaşlar denge tazminatından sonra;
Eğitim öğretim Tazminatları Ödenmiyor....
Her sene, sene başında verilen kırtasiye yardımı bazı illerdeki eğiticilere verilmiyiceği şeklinde duyruldu...
Ben zaten bırakmayı düşünüyordum, artık kesin bırakıyorum....
yok daha neler artıkhanifisanal' Alıntı:yarayı kaşırsanız kanar. denge tazminatlarını alıyorduk ne güzel forumlarda kaşına kaşına bizim yöneticilerimizin kulağına gitti denge tazminatından olduk. bari bunu kaşımayın arkadaşlar.
hanifisanal' Alıntı:yarayı kaşırsanız kanar. denge tazminatlarını alıyorduk ne güzel forumlarda kaşına kaşına bizim yöneticilerimizin kulağına gitti denge tazminatından olduk. bari bunu kaşımayın arkadaşlar.
hocama katılıyorum...iyice paranoyak olduk.. (bu arada denge tazminatı kesilmeyip tam maaş alan arkadaşlarımız da var...)oguz_efe' Alıntı:657 SAYILI KANUNDA
Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda fiilen öğretmenlik yapanlara; (Öğretmen unvanlı kadrolarda bulunanlardan okul müdürü ve okul müdür yardımcısı, yönetici ve eğitim uzmanı olarak görevlendirilenler ile cezaevi okullarında çalışan öğretmenler dahil ilköğretim Müfettişleri hariç olmak üzere) diyor.
İlsis de eğitici formatörler Eğitim/Öğretim sınıfında gözüküyor. Neyi gerekçe gösterip kesecekler ki. Hocam Her hangi bir gerekçe var mı?
net008' Alıntı:
bay_zek'in verdiği linkte açık açık tazminat ödenir diye yazıyor nerden çıkarıyorsunuz arkadaşlar ödenmez diye. Üstelik burası resmi bir forum.
http://atama.meb.gov.tr/forum/forum/For ... &post=2951