casconee' Alıntı:Puan:100 (Böte)
Arkadaşlar belge olarak sadece öğrenci belgesi yeterli midir? Bilgisi olan var mı?
hugo4545' Alıntı:casconee' Alıntı:Puan:100 (Böte)
Arkadaşlar belge olarak sadece öğrenci belgesi yeterli midir? Bilgisi olan var mı?
Kayıt yenilediniz mi hocam 2013 ilkbahar dönemine kadar.Nasıl bir öğrenci belgesi almak gerekiyor?
yakopasa' Alıntı:başvuruyu yaptım arkadaşlar bakalım hayırlısı
aktasankara' Alıntı:yakopasa' Alıntı:başvuruyu yaptım arkadaşlar bakalım hayırlısı
kaç puan hocam böte mi tef mi
öğrenci belgesi yeterli hocam.frekans_zz' Alıntı:arkadaşlar tayin için üniversiteden aldığımız belge yeter li mi?
hocam benim üniversiteden aldığım öğrenci belgesinin tarihi baya eski. 07/12/2012 olarak gözüküyor tarih. Şimdi ben kayserideyim ankaraya gidip yeni bir öğrenci belgesi almam gerekiyor mu?tekin61' Alıntı:öğrenci belgesi yeterli hocam.frekans_zz' Alıntı:arkadaşlar tayin için üniversiteden aldığımız belge yeter li mi?
hocam anladığım kadarı ile 07/12/2012 bu tarihe ait bi belge vermem problem olmaz. Ama müdür yardıcımız diyorki vereceğin belge son altı ay içerisinde alınmış olması gerekiyor. Şimdi ne yapmam gerekiyormygold' Alıntı:http://www.memurlar.net/haber/396534/
yakopasa' Alıntı:hocam anladığım kadarı ile 07/12/2012 bu tarihe ait bi belge vermem problem olmaz. Ama müdür yardıcımız diyorki vereceğin belge son altı ay içerisinde alınmış olması gerekiyor. Şimdi ne yapmam gerekiyormygold' Alıntı:http://www.memurlar.net/haber/396534/![]()
yakopasa' Alıntı:hocam benim üniversiteden aldığım öğrenci belgesinin tarihi baya eski. 07/12/2012 olarak gözüküyor tarih. Şimdi ben kayserideyim ankaraya gidip yeni bir öğrenci belgesi almam gerekiyor mu?tekin61' Alıntı:öğrenci belgesi yeterli hocam.frekans_zz' Alıntı:arkadaşlar tayin için üniversiteden aldığımız belge yeter li mi?
hocam o ve ibaresine takılma sen, şubat 2013 dekine hakkın olduğu için başvurabilirsin. ve nin anlamı 2012 ağustosta hakkı olanlarla birlikte 2013 şubatta hakkı olanları demek istiyor. ikisindede hakkı olması gerekmez. başvurunuzu yaptınız mıtekin61' Alıntı:Arkadaşlar bende tayin isteyeceğim. 60 puan BÖTE. Yalnız 2012 Eylül'de kayıt oldum, "ve" ilavesi kafamı karıştırıyor. :|
Hocam dün itibariyle o endişeyi attım üzerimden. Şubat 2013 sonuna kadar yüksek lisansa kayıtlı olanların başvurabileceğiyle ilgili açıklama rahatlattı beni.mr.nfyc' Alıntı:hocam o ve ibaresine takılma sen, şubat 2013 dekine hakkın olduğu için başvurabilirsin. ve nin anlamı 2012 ağustosta hakkı olanlarla birlikte 2013 şubatta hakkı olanları demek istiyor. ikisindede hakkı olması gerekmez. başvurunuzu yaptınız mıtekin61' Alıntı:Arkadaşlar bende tayin isteyeceğim. 60 puan BÖTE. Yalnız 2012 Eylül'de kayıt oldum, "ve" ilavesi kafamı karıştırıyor. :|
tekin61' Alıntı:Hocam dün itibariyle o endişeyi attım üzerimden. Şubat 2013 sonuna kadar yüksek lisansa kayıtlı olanların başvurabileceğiyle ilgili açıklama rahatlattı beni.mr.nfyc' Alıntı:hocam o ve ibaresine takılma sen, şubat 2013 dekine hakkın olduğu için başvurabilirsin. ve nin anlamı 2012 ağustosta hakkı olanlarla birlikte 2013 şubatta hakkı olanları demek istiyor. ikisindede hakkı olması gerekmez. başvurunuzu yaptınız mıtekin61' Alıntı:Arkadaşlar bende tayin isteyeceğim. 60 puan BÖTE. Yalnız 2012 Eylül'de kayıt oldum, "ve" ilavesi kafamı karıştırıyor. :|![]()