Arkadaşlar yüksek lisans için dynedi inceliyorum. Kuruyorum programı güncellemelerini de yapıorum. Sonra öğrenci girişinden girmeye çalışıyorum ama yazılım güncel değil diyor. Bende güncelle diyorum tekrar aynı uyarı "güncelleme yazılımı güncel değil." yükle diyorum yine aynı
((
Uygulama yapacağım ilçedeki okulda eskiden kurulu program sorunsuz çalışıyormuş hocası biz bağlanıyoruz diyor. ben il merkezindeyim kendi bilgisayarıma kurup soru hazırlamam lazım buradaki ingilizceci arkadaşlarımla ama program kurulmuyor. Başka bilgisayarda da denedim ama aynı. bütün güvenlik önlemlerini kapattım. Bu arada uygulama okulundaki hocanın verdiği cd den yükledim, flashtan yükledim olmadı
Sorunla karşılaşan yada önerisi olan varsa lütfen yardım.................

Uygulama yapacağım ilçedeki okulda eskiden kurulu program sorunsuz çalışıyormuş hocası biz bağlanıyoruz diyor. ben il merkezindeyim kendi bilgisayarıma kurup soru hazırlamam lazım buradaki ingilizceci arkadaşlarımla ama program kurulmuyor. Başka bilgisayarda da denedim ama aynı. bütün güvenlik önlemlerini kapattım. Bu arada uygulama okulundaki hocanın verdiği cd den yükledim, flashtan yükledim olmadı

Sorunla karşılaşan yada önerisi olan varsa lütfen yardım.................