Dyned Sürekli Güncelleme Sorunu ACİL!

Kodla Büyü

fattuana

Site Gezgini
Arkadaşlar yüksek lisans için dynedi inceliyorum. Kuruyorum programı güncellemelerini de yapıorum. Sonra öğrenci girişinden girmeye çalışıyorum ama yazılım güncel değil diyor. Bende güncelle diyorum tekrar aynı uyarı "güncelleme yazılımı güncel değil." yükle diyorum yine aynı:(((

Uygulama yapacağım ilçedeki okulda eskiden kurulu program sorunsuz çalışıyormuş hocası biz bağlanıyoruz diyor. ben il merkezindeyim kendi bilgisayarıma kurup soru hazırlamam lazım buradaki ingilizceci arkadaşlarımla ama program kurulmuyor. Başka bilgisayarda da denedim ama aynı. bütün güvenlik önlemlerini kapattım. Bu arada uygulama okulundaki hocanın verdiği cd den yükledim, flashtan yükledim olmadı:(

Sorunla karşılaşan yada önerisi olan varsa lütfen yardım.................

labdaki bilgisayarları vista yaptım, dyned i kurdum, çalışmadı, dönem başından beri sizinle aynı sorunu yaşıyorum, çözümünü bulamadım, tavsiyem xp kurulu bilgisayarda deneyin, benim daha önce xp kurulu iken sorunsuz çalışıyordu.

arkadaşlar bende de şu an aynı sorun var. labdaki bilgisayarlar xp, 4 yıldır sorunsuz çalışıyordu. bu kez dyned güncelleştirme yaparken hata bu hatayla karşılaştım.

gulsu' Alıntı:
arkadaşlar bende de şu an aynı sorun var. labdaki bilgisayarlar xp, 4 yıldır sorunsuz çalışıyordu. bu kez dyned güncelleştirme yaparken hata bu hatayla karşılaştım.
vrüs olabilir hocam bir tarama yap olmadı tekrar üzerine dy ned i kur bendede geçen sene o sorun oluyordu sonra format atıp tekrar kurdum staly mi ne öyle bir vrüs vardı

gulsu' Alıntı:
vrüs olabilir hocam bir tarama yap olmadı tekrar üzerine dy ned i kur bendede geçen sene o sorun oluyordu sonra format atıp tekrar kurdum staly mi ne öyle bir vrüs vardı tarih saat doğrumu onada bak

virüsten filan değil bu sorun, farklı yerlerdeki farklı bilgisayarlarda da çalışmıyor. valla ben bu kohuyu çok da kaşımamayı öneririm, benim üstesinden gelemeyeceğim genel bir problem varmış deyin, yapabiliyorsa ilçe ya da il dyned koordinatörü gelsin kursun, çalıştırsın. Sonuçta ben bilgisayar öğretmeni olarak dyned teknik destek diye bir eğitim görmedim. Ben düzgünce kurdum, çalışmıyorsa elimden bişey gelmez. Her dönem dyned seminerine ingilizce öğretmenleri gidiyor, orda öğretsinler, öğrensinler nasıl kurulur, nasıl çalışır, gelsin yapsınlar.

Arkadaşlar DynEd in genel veritabanında çalışma var. Sürekli güncelleme istemesi ondan. şuan Türkiyenin her yerinde aynı durum söz konusu. Ama en kısa zamanda düzelecek....

Ben de yönetici olarak mı çalışmıyor diye düşünmüştüm. Demek sorun dyneddeymiş.

BBNET
Geri