Rica ederim hocamteşekkürlerrr![]()

Rica ederim hocamteşekkürlerrr![]()
Teşekkürler hocam. Sorun düzeldi.En üste "Adı Soyadı Epostası Şifresi" başlıkları ekleyin.
teşekkürler hcme-okuldan öğrenci listesini kopyalayıp aşağıdaki EXCEL Tablosu ile kolay oluyor
Bilişimcilerin genel sorunu bu değil mi zaten. Yaptığımız işleri kimse yapamazken kıymeti de bilinmez...
Ekteki excel dosyasına öğrencilerinizin isimlerini ekleyerek sisteme hızlı kayıt yapabilirsiniz.
Selam arkadaşlar, benim ciddi bir sıkıntım var, ne kadar uğraştıysam olmadı
DynEd sistemine girişte hep aynı hatayı veriyor, aşağıdaki ekli resimdeki hatayı alıyorumdolayısıyla sisteme giriş bile yapamıyorum
Lütfen bu konuda bildikleriniz varsa yardımcı olabilir misiniz!?
bana da çıkıyor arada. birkaç kez kontrol butonuna basıca okul adı çıkıyor. sonra da kodu yollaya basıyorum
Hocam önceki sayfada ArFGLR hocamızın paylaştığı Excel dosyasını kullanabilirsin. Sen eokuldan sınıf listelerini toplu indiriyorsun. Şifre ve mail verme işini dosya yapıyor. Excelden de sınıfı toplu olarak sisteme yüklüyorsun. Öğrencileri tek tek girmene gerek yok. Dyned sayfası düzgün çalışırsa işlem çok kısa sürüyor.Arkadaşlar merhaba. Dyned için sınıfların güncellenmesi yazısı gelmiş ama sistemin kurbanı oldum. Eski sınıfları silelim derken tüm sınıfları sildim. Şimdi okula 2 senedir gelen öğrenciler sistemde yok. Bu öğrencilere e-mail ve şifre verme işlemini istediğimiz gibi yapabilir miyiz? Tek tek eklemem gerekecek sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
DynEd sistemine girişte hep aynı hatayı veriyor, aşağıdaki ekli resimdeki hatayı alıyorumdolayısıyla sisteme giriş bile yapamıyorum
Sayın hocam çok teşekkür ederim. Dün gece hallettim herşeyi. Dediğiniz gibi Excel üzerinden çok kısa sürede halloldu.Hocam önceki sayfada ArFGLR hocamızın paylaştığı Excel dosyasını kullanabilirsin. Sen eokuldan sınıf listelerini toplu indiriyorsun. Şifre ve mail verme işini dosya yapıyor. Excelden de sınıfı toplu olarak sisteme yüklüyorsun. Öğrencileri tek tek girmene gerek yok. Dyned sayfası düzgün çalışırsa işlem çok kısa sürüyor.
Arkadaşlar, http://dynedkayityonetimisistemi.meb.gov.tr/ sistemine girebilen var mı şimdilerde. Geçersiz okul kodu veya yönetici şifresi hatası veriyor. Tarayıcı değiştirdim yine aynı![]()
Aynı durum bizde de var. sürekli doldurulması gerekli alan diye hata veriyor. Öğrencileri eklese bile hepsini tam eklemiyor.Arkadaşlar bir gelişme var mı. 10 gündür halledemedim. Sürekli hatalar. İlkokul için denediğimde excelden dosyayı al deyince listeyi alıyor ama kaydet deyince doldurulması gerekli alan diye uyarı veriyor. Excelsiz kaydetme gibi bir seçenek zaten yok galiba. Nasıl bir çileymiş bu dyned 3 senede bir ısıtıp ısıtıp önümüze bu çileyi getiriyorlar.
Ben geçen ay eklemiştim hocam. Sıkıntı yoktu.Arkadaşlar bu sene dyned kayıt yönetim sistemine öğrencilerinizi ekleyebildiniz mi? Bizde mi sıkıntı var acaba. Sınıf ekleyemiyorum ben![]()
Bütün sınıfları sildim diyorsunuz. Umarım ilkokuldur sözkonusu olan. Ortaokul ve liselerde sadece mezun olan sınıfları silmek lazım.Nasıl eklediniz hocam? Geçen seneki bütün sınıfları sildim. Sınıf eklemeye giriyorum dolduruyorum hepsini. sınıfı kır dediğimde dönüyor dönüyor sonra aynı ekran geri geliyor hiçbir uyarı da vermiyor? sınıf niye kurulmuyor olabilir? nerde hata yapıyorum acaba