Supernatural, Hell on wheels
Leyla ile Mecnun'un bazı esprileri normal seviyede herkes anlayabilir ancak diğer bir kısmı çok fazla entellektüellik isteyen esprilerdir. Bazen birkaç kez seyretmekle bazende başkalarından yardım alarak anlaşılabilir... Diyeceğim bence üst seviye bir dizi ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii...ozlem22' Alıntı:ne seksenler ne leyla ile mecnun..hele ki leyla ile mecnuna nasıl gülüyosunuz hiç anlamış değilimişler güçler bu konuda daha başarılı..
Katılıyorum. Herkes seyredemez o diziyi. Özellikle 40 yaş üzeri için zor dizi.kuyakar' Alıntı:Leyla ile Mecnun'un bazı esprileri normal seviyede herkes anlayabilir ancak diğer bir kısmı çok fazla entellektüellik isteyen esprilerdir. Bazen birkaç kez seyretmekle bazende başkalarından yardım alarak anlaşılabilir... Diyeceğim bence üst seviye bir dizi ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii...ozlem22' Alıntı:ne seksenler ne leyla ile mecnun..hele ki leyla ile mecnuna nasıl gülüyosunuz hiç anlamış değilimişler güçler bu konuda daha başarılı..
Srebrenitsa' Alıntı:Katılıyorum. Herkes seyredemez o diziyi. Özellikle 40 yaş üzeri için zor dizi.kuyakar' Alıntı:Leyla ile Mecnun'un bazı esprileri normal seviyede herkes anlayabilir ancak diğer bir kısmı çok fazla entellektüellik isteyen esprilerdir. Bazen birkaç kez seyretmekle bazende başkalarından yardım alarak anlaşılabilir... Diyeceğim bence üst seviye bir dizi ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii...ozlem22' Alıntı:ne seksenler ne leyla ile mecnun..hele ki leyla ile mecnuna nasıl gülüyosunuz hiç anlamış değilimişler güçler bu konuda daha başarılı..
kuyakar' Alıntı:Leyla ile Mecnun'un bazı esprileri normal seviyede herkes anlayabilir ancak diğer bir kısmı çok fazla entellektüellik isteyen esprilerdir. Bazen birkaç kez seyretmekle bazende başkalarından yardım alarak anlaşılabilir... Diyeceğim bence üst seviye bir dizi ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii...ozlem22' Alıntı:ne seksenler ne leyla ile mecnun..hele ki leyla ile mecnuna nasıl gülüyosunuz hiç anlamış değilimişler güçler bu konuda daha başarılı..
marcher' Alıntı:kuyakar' Alıntı:Leyla ile Mecnun'un bazı esprileri normal seviyede herkes anlayabilir ancak diğer bir kısmı çok fazla entellektüellik isteyen esprilerdir. Bazen birkaç kez seyretmekle bazende başkalarından yardım alarak anlaşılabilir... Diyeceğim bence üst seviye bir dizi ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii...ozlem22' Alıntı:ne seksenler ne leyla ile mecnun..hele ki leyla ile mecnuna nasıl gülüyosunuz hiç anlamış değilimişler güçler bu konuda daha başarılı..
Leyla ile Mecnun bir başka. Gerçekten onun esprilerini anlayanlar izler ve bağımlısı olur. Birkaç dakika bakmayla anlaşılacak gibi değil.
hocam yabancı dizileri genelde torrent sitelerinde bulursunuzyesimk06' Alıntı:Nereden izlediğimizi de yazsak