bencede hem marka olarak ne düşünüyorsunuz. fiyat aralığınız nedir?hocam dediğiniz arabalarla sıfırları arasında fazla bir fark yok fiyat olarak, bence sıfır alın içiniz rahat eder..
dışardan bakınca öyle ama çok problemli olduğu bütün şikayet siteleri cruze şikayetiyle dolu sahibinden.com dada 2009 2010 herkes satıyor. fosuc diyorum ben hocamaMuzilla' Alıntı:ortağım o paraya git chevrolet cruze al,
arabada yok yok bi incele istersen
hocam netteki fiyatlar şişirme. benim arabadanında ilanı var nette 1.000-1500 fiyat bende fazla çektim. geçen ay astranın sıfırı 35.800dü adamın biri 2. eleni 37.000 çekmişti. o fiyatlar şişirme. 2. elle 1. el arasında en az 4-5 milyar farka olacak ki 2. eli alasın.serkancuneyt' Alıntı:maddiyatla alakalı hocam birazda illaki artık sıfırı ile ikinci eli arasında çok bi fark yok yanlız insan bulamayınca 50 lirayı bile bulmaıyor bazen parasına göre alabileceği en iyi dizel bence focus
her_dem' Alıntı:hocam netteki fiyatlar şişirme. benim arabadanında ilanı var nette 1.000-1500 fiyat bende fazla çektim. geçen ay astranın sıfırı 35.800dü adamın biri 2. eleni 37.000 çekmişti. o fiyatlar şişirme. 2. elle 1. el arasında en az 4-5 milyar farka olacak ki 2. eli alasın.serkancuneyt' Alıntı:maddiyatla alakalı hocam birazda illaki artık sıfırı ile ikinci eli arasında çok bi fark yok yanlız insan bulamayınca 50 lirayı bile bulmaıyor bazen parasına göre alabileceği en iyi dizel bence focus