dizel araç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan her_dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
2008ve üstü dizel 50.000km geçmemiş temiz araç arıyorum bildiğiniz araç var mı?
tercihen coralla golf focus

hocam dediğiniz arabalarla sıfırları arasında fazla bir fark yok fiyat olarak, bence sıfır alın içiniz rahat eder..

sıfırları 43ten başlıyo hocam corolla ve golfün. focusun belki ama aslında focus almak isstemiyorum birkaç ay sonra kasa değişiyo.
corolla aklımdan geçen araba ama 34-35in üstüne çıkamam

hocam dediğiniz arabalarla sıfırları arasında fazla bir fark yok fiyat olarak, bence sıfır alın içiniz rahat eder..
bencede hem marka olarak ne düşünüyorsunuz. fiyat aralığınız nedir?

2008 üstü corolla dizel biraz zor alırsınız hocam. benzinlilerine bile daha fazla istiyorlar. ama focus düşünebilirsin. o fiyata dizel.

ortağım o paraya git chevrolet cruze al,
arabada yok yok bi incele istersen

Muzilla' Alıntı:
ortağım o paraya git chevrolet cruze al,
arabada yok yok bi incele istersen
dışardan bakınca öyle ama çok problemli olduğu bütün şikayet siteleri cruze şikayetiyle dolu sahibinden.com dada 2009 2010 herkes satıyor. fosuc diyorum ben hocama

hocam 43.500 internet sıfır fiyatı. 42-42.5 e alınıyo sıfırı. ehh 3 yaşındaki arabada bırak sıfırından 7.000 düşük fiyat olsun

maddiyatla alakalı hocam birazda illaki artık sıfırı ile ikinci eli arasında çok bi fark yok yanlız insan bulamayınca 50 lirayı bile bulmaıyor bazen parasına göre alabileceği en iyi dizel bence focus

ortağım cruze almasına alırsında satarken sıkıntıda yaratmasın. corolla güzel denedişmde arabayı. bakalım artık düşerse

serkancuneyt' Alıntı:
maddiyatla alakalı hocam birazda illaki artık sıfırı ile ikinci eli arasında çok bi fark yok yanlız insan bulamayınca 50 lirayı bile bulmaıyor bazen parasına göre alabileceği en iyi dizel bence focus
hocam netteki fiyatlar şişirme. benim arabadanında ilanı var nette 1.000-1500 fiyat bende fazla çektim. geçen ay astranın sıfırı 35.800dü adamın biri 2. eleni 37.000 çekmişti. o fiyatlar şişirme. 2. elle 1. el arasında en az 4-5 milyar farka olacak ki 2. eli alasın.

her_dem' Alıntı:
serkancuneyt' Alıntı:
hocam netteki fiyatlar şişirme. benim arabadanında ilanı var nette 1.000-1500 fiyat bende fazla çektim. geçen ay astranın sıfırı 35.800dü adamın biri 2. eleni 37.000 çekmişti. o fiyatlar şişirme. 2. elle 1. el arasında en az 4-5 milyar farka olacak ki 2. eli alasın.

herdem hocam siz ilan verdinizmi? şubat tatilinde satacağınızı söylemiştiniz, linkini verebilirmisiniz?

foto çekmedim hocam öle laf olsun diye açtım başlık ama foto istiyorsn akşamaçeker yollarım hocam

BBNET
Geri