Sayın Hocam söylediklerinin %50sine katılıyor %50sine katılamıyorum,barthez' Alıntı:Öğretmeni yerin en dibine sokacaksın. Sonra o yerin dibindeki arkadaşa diyeceksinki ben yeni bir bina inşa edeceğim ve amelesi sensin. Öğretmeni bitir ve bitirdiğin anda eğitim sisteminde köklü değişiklikler yap. En azından insanlar olanları içine sindirsin biraz bekle.
Öğretmenlerin yerin dibine sokulması kısmı kesinlikle kabul edilebilir birşey değil, hele bunun medyanın gözü önünde yapılması sabır yarabbi dedirtiyor.
Ama kendi içimizde de dürüst olmak lazım okullardaki öğretmenlerin %80'i boşver hocam su akar yolunu bulurcu olmuş ve bunlar yeni değil içlerinden bir ikisi benim öğretmenliğimi yapmış ve aynı kurumda çalışınca görüyorum ki o zamanda aynı yapmış.
Başımızdakilerin adalet ve hak kavramını bildiklerine itimadım yok ama gene de eğitimin özelleştirilmesinden yanayım,
keşke eğitim özelleşse, müfettişlik ortadan kalksa firmalar gibi denetim dış firmalara verilse de bir arınsak kalanlarda dese ki arkadaş ben vazifemi yaparım, paramı isterim kendimede laf dedirtmem.
Bugün öğretmen koridorda sohbet ediyor, dersinde adamın türlü rezillik oluyor tek dediği kameralı telefon getirmeyin sakın

bunu yıllarca öğretmenlerden duyduk gık demedik ben lisdeyken benim öğretmenimde diyordu bunu yani bu hükümetin işi değil bu sonra BaşBakan çıkıp bu paraya bu iş az normal memurdan az deyince dün bu paraya bu kadar iş diyenler bugün öğretmenlik kutsal iş nasıl bunu dersin diye isyan ediyor. Hadi dışardaki vatandaşa oynuyoruz da kendimize oynamayalım bari ben sadece onu diyorum.
Adam diyor ki sınıf aile terbiyesi almamış, sınıf kalabalık, ben başlarında bekliyorum sadece(aynen aktarıyorum),
5 dakika sonra diyor ki bu çocukların HEPSİ ÖKÜZ(aynen aktarıyorum,buarada zil çalmış hala benle sohbette)
Desem ki beyim sizde HOCA değil ÇOBANsınızdır başında beklediğiniz kitlenin tamamı öküzse öküzün başında nöbet tutanda çobandır zira adam bana kızacak ama bunu sen dedin be dayıcım yaa diyemezsinde.
Dediğim gibi söylediğinizin %50'sine katılıyor %50sine katılamıyorum sayın hocam.