Hocam bu çizelgeye nereden ulaştınız acaba link verebilir misiniz?

Hocam bu çizelgeye nereden ulaştınız acaba link verebilir misiniz?
Bu okullarda ikili eğitim yapan okul var mı?Çoklu yabancı dil modeli uygulayan okul sayısı 1025'e çıkmış:
Bu okullarda ikili eğitim yapan okul var mı?
Hocam listeye nereden ulaştınız, link verebilir misiniz?Çoklu yabancı dil modeli uygulayan okul sayısı 1025'e çıkmış:
Hocam listeye nereden ulaştınız, link verebilir misiniz?
Hocam Kayseri Kadir Has Ortaokulu ikili eğitim, ancak çoklu yabancı dile başvurusu onaylanmışBugün idareden aldığım bilgiye göre çoklu yabancı dile başvuru yapan tekli öğretim okulların hepsi kabul edilecekmiş, ikili öğretimler reddedilecekmiş.
Evet ikili olanlar var ve her ikiside kabul edilmis aynı binayı kullanıyorlar. Ders saatlerinin 30 35 dakikaya iner deniliyorBu okullarda ikili eğitim yapan okul var mı?
Belki bizim il o şekilde yapmış olabilir hocam.Hocam Kayseri Kadir Has Ortaokulu ikili eğitim, ancak çoklu yabancı dile başvurusu onaylanmış
Hangi okul hocam aynı binayı kullanıp, her ikisi de kabul edilen okullar?Evet ikili olanlar var ve her ikiside kabul edilmis aynı binayı kullanıyorlar. Ders saatlerinin 30 35 dakikaya iner deniliyor
Hocam Kayseride ikili eğitim olup, çoklu yabancı dile kabul edilen başka okul yok. Müncübe Cıngıllıoğlu Ortaokulu sitesinde haber yapmış çoklu yabancı dile başvurduk diye ama kabul edilmemiş. İkili eğitim yapan ve aynı zamanda okul binası olmayan Kayseride hiçbir okulun başvurusu kabul edilmedi ama Kadir Has hariçBelki bizim il o şekilde yapmış olabilir hocam.
Balikesir Necip Fazıl ve Çigdem BatubeyHangi okul hocam aynı binayı kullanıp, her ikisi de kabul edilen okullar?