Okul müdürümüz okula 2 adet lcd aldı. bunları dijital pano olarak kullanacakmışız. bir tanesini zemin kata, bir diğerinide 1 kata kurduk. her birine de bir kasa bağladık. Bir haftadır XİBO ile uğraşıyorum, ama her aşamasında farklı bir problemle boğuşuyorum. forumda bakmadığım başlık kalmadı. kafam daha çok karıştı. en kolay yolla bu işi nasıl çözümlerim.
Not: geçen gün müdür beni tehdit etti. İki yıldır bu okulda hiiç bir iş yapmamışım, performansımı hiç beğenmiyormuş, eğer bu dijital pano olmazsa o zaman benimle görüşecekmiş,,,, gibi bir çok şey saydı. Bu pano işini bir an önce halledip ağzının payını vermem lazım. yardımlarınıza hiç olmadığı kadar ihtiyacım var bbnet ailesi
Not: geçen gün müdür beni tehdit etti. İki yıldır bu okulda hiiç bir iş yapmamışım, performansımı hiç beğenmiyormuş, eğer bu dijital pano olmazsa o zaman benimle görüşecekmiş,,,, gibi bir çok şey saydı. Bu pano işini bir an önce halledip ağzının payını vermem lazım. yardımlarınıza hiç olmadığı kadar ihtiyacım var bbnet ailesi