:+1:murat_alb' Alıntı:evet ben de formatörlükten memnun değilim ama maalesef kaç yıldır okul idareleri formatör öğretmenlere alıştı. her problemlerinin düzeltilmesine, luzumsuz işlerin ucundan tutmasına vs. vs. eğer ki bu saatten sonra formatörlük olmaz ise;
1- okul idareleri sizden yine aynı işleri yapmanızı bekleyecek ve "ben formatör değilim benim görevim değil" dediğiniz vakit günah keçisi, vatan haini olacaksınız,
2- maaş karşılığını dolduracak dersi anca bulacağınız için ek ders=0 tl olacak,
3- eğer madde1 i yaparsanız idare ile papaz olacaksınız ve seneye ders seçmeyecekler böylece norm fazlası olacaksınız,
4- eğer madde1 i yapmaz ve hala formatör gibi çalışırsanız ekders=0 olacak ve ameleliğinize doymayacaksınız,
5- eğerki formatörlük kalkar ve siz de "ben formatör değilim benim görevim değil" anlayışına sahip olursanız okul-aile birliği bütçesi allak bullak olacak o zaman anlayacaklar,
6- "ben formatör değilim benim görevim değil" anlayışıyla web sayfası güncelleme gibi faaliyetleri de yapmadığınız zaman gelen müfettişler sizi işten kaytaran, tembel öğretmenler olarak düşünecek (o zaman neden diğer branş öğretmenleri kötü olmuyor da biz kötü oluyoruz. Çünkü onlar bilgisayar kullanmayı bilmiyor, ama öğrenciler okula bilgisayar kullanmayı bilerek geliyor)
Allah sonumuzu hayretsin. Bu gibi birçok problem çıkar gibime geliyor...
Hocam kimseyi suçlamaya gerek yok ki bütün suç karakter yoksunu Meb bürokrasisinin ve Bakan denen ..... in. :xpneuma_ex' Alıntı:Birilerinin zoruna gidecek ama formatörlüğe bel bağlayıp derslerin kalkmasına göz yuman değerli bilgisayarcılar farkındaysanız il dışına açılan okullar istanbulu saymazsak 1 elin parmaklarını bile geçmiyor. Bazı illerde 1 okul bile açmamışlar. Ders olmayınca normda doğal olarak 0 olacağına göre niye açsınlarki bu okulları??
Hala dersim yok norm bu yüzden 0, okullarda bu yüzden gözükmüyor demeyipte 2010daki hizmet affını bahane edenler varBe kardeşim il içinde bile açılan okullar hep öğretmeni olan okullardı diğerlerinde yine norm yoktu.
Hani o sığındığımız liman olan formatörlükte kalkarsa o zaman kazığa tam oturmuş olacağızki zaten bazı illerde iptal edilmeyede başlandı.
ozlem22' Alıntı:onun bahsettiği görevlendirme şeklinin okul formatörlüğüyle uzaktan yakından akakası yok, biz zaten derse de giriyoruz bütün gün okulda durup okul işlerini de yapıyoruz, onun kastettiği argede bilmem nerde çalışıp öğretmenlik yapmayan kişiler, kabak bizim başımıza patladı..
ozlem22' Alıntı:kendi düşem ağlamaz mı??? bu hale düşmeyi biz mi istedik.. sen gemini yüzdür o zaman..biz de bakarız başımızın çaresine!
Hocam insaf yaa.. Formatörlüğün Allah belasını versin hala nasıl umut bağlıyorsunuz anlamıyorum yani..only61' Alıntı:ders isteyenler hayal görmesin arkadaşlar bizi kurtaracak olan kadrolu formatörlüktür...rehber öğretmen gibi olmak lazım gerisi yalan...
ordinaryus' Alıntı:Hocam insaf yaa.. Formatörlüğün Allah belasını versin hala nasıl umut bağlıyorsunuz anlamıyorum yani..only61' Alıntı:ders isteyenler hayal görmesin arkadaşlar bizi kurtaracak olan kadrolu formatörlüktür...rehber öğretmen gibi olmak lazım gerisi yalan...
+1ag13' Alıntı:kardeşim ne konuşuyosunuz siz kafanıza göre, yok ders saatim azaldı, yok formatör olamıyorum. ya siz ne nankör adamlarsınız be. adamın ağzını açtırmayın asabını bozmayın, adam gibi dersinize girin çıkın. bizi allahın defettiği yere güneydoğunun en boktan sınır hattına gönderdiler, 2 yıldır eşimin yanına tayin olamıyorum norm yok diye. neyin haklılığından bahsediyorsunuz. koskoca bursada 1 tane bilişimci açık olmazmı be. onu bırak ilk atandığım okulda norm fazlası oldğum için hala kendi okulumda bile çalışamıyorum. bi oraya bi buraya gönderilip duruyorum, haline şükredipte dersine girip çıkmaya hayıflanan insanlara da acıyorum. öğretmen değiilsiniz be kardeşim, boşuna gezinmeyin buralarda..
ag13' Alıntı:kardeşim ne konuşuyosunuz siz kafanıza göre, yok ders saatim azaldı, yok formatör olamıyorum. ya siz ne nankör adamlarsınız be. adamın ağzını açtırmayın asabını bozmayın, adam gibi dersinize girin çıkın. bizi allahın defettiği yere güneydoğunun en boktan sınır hattına gönderdiler, 2 yıldır eşimin yanına tayin olamıyorum norm yok diye. neyin haklılığından bahsediyorsunuz. koskoca bursada 1 tane bilişimci açık olmazmı be. onu bırak ilk atandığım okulda norm fazlası oldğum için hala kendi okulumda bile çalışamıyorum. bi oraya bi buraya gönderilip duruyorum, haline şükredipte dersine girip çıkmaya hayıflanan insanlara da acıyorum. öğretmen değiilsiniz be kardeşim, boşuna gezinmeyin buralarda..
kusura bakma ama kazığa oturacağız dediğin için sana bu yakıştırmayı yapıyorum "hımbıl formatörlük kalkarsa seni işten atacak halleri yok illaki bi formül bulunur gel benim derslerime çok istiyorsan"...pneuma_ex' Alıntı:Birilerinin zoruna gidecek ama formatörlüğe bel bağlayıp derslerin kalkmasına göz yuman değerli bilgisayarcılar farkındaysanız il dışına açılan okullar istanbulu saymazsak 1 elin parmaklarını bile geçmiyor. Bazı illerde 1 okul bile açmamışlar. Ders olmayınca normda doğal olarak 0 olacağına göre niye açsınlarki bu okulları??
Hala dersim yok norm bu yüzden 0, okullarda bu yüzden gözükmüyor demeyipte 2010daki hizmet affını bahane edenler varBe kardeşim il içinde bile açılan okullar hep öğretmeni olan okullardı diğerlerinde yine norm yoktu.
Hani o sığındığımız liman olan formatörlükte kalkarsa o zaman kazığa tam oturmuş olacağızki zaten bazı illerde iptal edilmeyede başlandı.